Bloggar > Majjens blogg > Jooo... det blev affär med ...

Jooo... det blev affär med Boden...

I detta blogginlägg berättar jag att jag blivit tillfrågad om jag ville sälja en bild till Bodens kommun. Den skulle i så fall användas som en väggtapet i stadshuset. Från början var det superbråttom. Jag hade bara några få dagar att bestämma mig på. Efter lite funderande tackade jag ja, och efter ytterligare en hel del mejlande kom vi överens om ett pris.

Därefter växlades ett antal mejl mellan mig och den som skulle utföra arbetet. De begärde först ett format på bilden som jag aldrig hört talas om, men det löste sig till sist med att jag skickade en länk till dropbox.

Nu fick jag besked om att jag skulle skicka en faktura till Bodens kommun, vilket jag gjorde. Idag damp pengarna ner på mitt konto! Kors i taket! Jag antar därför att en vägg i kommunens stadshus kommer att prydas av denna bild.

Om någon Bodenbo läser detta får ni mycket gärna höra av er med info om hur arbetet utvecklas. Dyker det upp någon artikel i lokaltidningen är jag också intresserad.

Bilden är tagen under en vintertur genom Sarek. Vill du läsa om denna tur finns första inlägget (av 10) här.

Inlagt 2013-11-22 16:45 | Läst 21919 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2013-11-22 17:44   BrittMarie
Då är det väl bara att gratulera, både dej som fick leverera bilden och Bodenborna som får nåt vackert att titta på!
 
2013-11-22 20:06   brigas
Så får bodensarna i kommunhuset nåt riktigt vackert att vila ögonen på.
 
2013-11-22 20:53   skogsfia
Wow va kul! Det är väl ett betyg så gott som något! Gratulerar!
 
2013-11-22 21:30   dHANScan
...och kanske har vi andra gäster i Boden tur att titta in på Stadshuset om vi har lite bytetid på tåg på Bodens Central (brukar jag ha). Bare lite västerut från centralen, hitta på google.

Det var spännande du fick din bild upp där, Majjen!
 
2013-11-22 22:22   OBD
Ett stort GRATTIS!
 
2013-11-23 08:37   seobserver
Roligt att din fina bild kan glädja fler.
 
2013-11-23 09:09   Håkan Friberg
Tack för glada tillrop!
Men... visst är det så att skönhet sitter i betraktarens öga. Jag är förstås både glad och stolt över detta, men själv skulle jag ha valt en annan bild. Finns det något stadshus i Jokkmokk)
;-)
 
2013-11-24 23:58   fowwe
Ja, grattis till detta! Det måste kännas väldigt bra. I Boden byter jag ibland tåg, och att hinna kvista över till stadshuset hade förstås varit kul. Men så mycket tid brukar ju norrlandstrafiken inte ge oss. Förresten, vet du i vilken storlek fotot kommer att sättas upp?
 
Svar 2013-11-25 06:57   Håkan Friberg
Tack ska du ha. Jag tror att det kommer att handla om en fondtapet. Rejält stort, alltså. Men om tapeten kommer att innehålla flera bilder eller bara en, det känner jag inte till.
 
2014-01-13 17:17   cnygardh
Härlig vinterbild! Kul att Arkitekten letade runt här på Utsidan för att hitta utsmyckning. Även jag fick erbjudande att sälja två bilder, till stadshuset, och nappade på det. Dels en Morgonbild på Bielloriehppe och dels en En renhjord i höstfjäll:
http://www.utsidan.se/albums/viewpic.htm?ID=17337
http://www.utsidan.se/albums/viewpic.htm?ID=41850
så dessa kommer väl att göra din bild sällskap. Du får stå för vintern och jag för sommar och höst, vem står för våren?....
///Claes
MVH ///
 
Svar 2014-01-13 18:41   Håkan Friberg
Det var som tusan! Tror du vi blir bjudna på vernissage? ;-)
 
2014-01-13 19:31   cnygardh
Nja.... hoppas kan man ju alltid men... tror nog inte det. Men hon lovade mig en bild på resultatet, så vi får väl se om hon kommer ihåg det ;-)
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Arkiv

Kategorier

Etiketter

Länkar

Logga in