Bloggar > Majjens blogg > Kilsbergen 1: Stora ryggsjön

Kilsbergen 1: Stora ryggsjön

Kilsbergen erbjuder ett mycket stort antal vandringsvägar och vindskydd. Trots att jag bor i Örebro - och alltså kan utnyttja området ganska lätt - så hittar jag ständigt nya favoriter. Den gångna natten tillbringade jag med en kompis i ett vindskydd vid norra änden av Stora Ryggsjön. Det ligger knappt 2 km NV Blankhult. Vi kom dit på en stig från Skrikarboda. Bergslagsleden går inte förbi detta vindskydd, vilket gör att det säkerligen inte besöks lika ofta som många andra. Läget är gudomligt på en udde ut i sjön. På beskrivningen av etapp 8 på Bergslagsleden finns detta vindskydd markerat.

 

Inlagt 2007-09-23 13:57 | Läst 17533 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2007-09-25 16:42   thegedd
Just till detta vindskydd går jag ofta p.g.a dess läge, underbar plats i Kilsbergen !
 
2007-10-01 12:34   mikeon
Tack för tipset om vindskyddet. Där har jag faktiskt aldrig varit vilket måste bli ändring på...
 
2007-11-14 21:17   Håkan Friberg
Sedan jag skrev inlägget har jag varit där ytterligare två gånger. SÅ vackert är det faktiskt.
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Position


Arkiv

Kategorier

Etiketter

Länkar