Bloggar > Karlasblogg > Harge uddar naturreservat.

Karlasblogg

Paddling och annan skön tid utomhus.

Harge uddar naturreservat.

Länge sedan man skrev något här, blev förresten påmind om detta av Majjen i min gästbok. Trevligt att vara saknad. Har problem med en axel så min paddelsäsong slutade i februari och består av rehab just nu.

Nog om detta, var ute och knallade på Harge uddar idag och det var fantastiskt vackert. Har bara sett det från vattnet i min kajak tidigare. Slingan är bara 2,5 km men man kan snirkla omkring och få ihop lite fler km om man vill.

Vindskydd i berget. 

Går med min GG säck med sisådär en tio kilos packning för att förbereda mig för Fjällräven classic. Kan tyckas galet att gå Kungsleden samtidigt som ca. 1900 andra men jag tror att evenemanget är ganska kul, om inte annat får man träffa många erfarna vandrare.

Havskänsla!

Bitvis ganska kuperat.

En plats som denna är definitivt värt ett besök, tag med badkläder!

Inlagt 2008-07-14 00:02 | Läst 21886 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2008-07-14 07:01   Håkan Friberg
Kul att bli hörsammad! För mig är det tvärtom. Jag har enbart upplevt Harge från land, men förstår att det är ett fint kajakområde. Kul att ha något att se fram emot.
 
2008-07-14 10:32   thegedd
Dit bär det av nångång...........
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in

Tips!