Om Utsidan > Om Utsidan

Om Utsidan

Målsättning

Utsidans målsättning är att vara den naturliga samlingspunkten för alla oss som är intresserade av icke-motoriserade, naturnära friluftsaktiviteter, resor och äventyr. Är du osäker på vår policy, fråga oss först.

Det finns redan en hel del svenska webbplatser specialiserade på olika aktiviteter, som klättring och paddling, och på Utsidan hittar du länkar till alla dessa. På Utsidan finns också mycket redaktionellt material, om aktiviteter, utrustning och äventyr, som vi eller våra besökare publicerat. Vi har också ett flertal olika diskussionsforum där man kan delta direkt från sin webbläsare.

Du kan hjälpa till!

Utsidan vill vara heltäckande på området friluftsliv och äventyr. Där det saknas information på vill vi utveckla och komplettera.
Dig, vår besökare, vill vi uppmana att dela med dig av kunskap eller att berätta om ditt specialintresse. Det kan vara allt från svampplockning till grottdykning; pusha för din favoritstig; sprid nyheten du just fått höra; beskriv ditt nya klätterberg; berätta om ditt senaste äventyr; varna för undermålig utrustning du köpt eller lovorda bra sådan; tipsa om bra böcker. Delta!


Vi har idag ett antal samarbeten med bland annat STF och Friluftsfrämjandet och vi är självklart intresserade av att de blir fler. Företag är också välkomna att antingen sponsra vår verksamhet eller annonsera.
Kontakta oss.

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook