Bloggar > Majjens blogg > Semesterduellen på TV3

Semesterduellen på TV3

I detta blogginlägg - http://www.utsidan.se/blogs/majjens/ar-jag-tillrackligt-hurtig.htm - berättade jag om att jag blivit tillfrågad om jag ville delta i en TV-produktion av JarowskiTV. Jag tackade nej.

När jag hörde talas om programmet Semesterduellen på TV3 så misstänkte jag att det var det programmet vi kunde varit med i.

Idag har jag sett ett avsnitt...

Suck.

Inlagt 2011-04-14 21:07 | Läst 12117 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2011-04-14 23:20   fowwe
Tror jag förstår vad du menar. Jag har visserligen inte sett något avsnitt, men jag tittade nyss på programtablån. Och det verkade... ja, vad ska man säga? Inte skulle jag vilja delta i något sådant.

Kan det möjligen någonstans hos programmakarna finnas ett syfte att skapa förståelse och överbrygga olikheter? Vad säger du Håkan som faktiskt sett ett avsnitt?
 
2011-04-15 06:16   -friberg-
haha.. ja, jag tycker du ska vara mycket nöjd över att du tackade nej till detta skräp!
 
2011-04-15 15:22   thegedd
"Jag tackade nej." Och beslutet tror jag inte du/ni ångrar.
 
2011-04-17 09:10   peter1969
Jag tackade också nej. Jag har inte sett något avsnitt men jag har hört av arbetskamrater vad programmet går ut på och det är precis som jag befarade dvs att det går ut på att folk ska visa sina allra svagaste sidor, bli ovänner etc. Hur skulle det annars kunna bli "bra" TV? Nej, jag behåller nog mina friluftsäventyr för mig själv, jag vill inte ha dom sabbade av TV.
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Arkiv

Kategorier

Etiketter

Länkar

Logga in

Tips!