Bloggar > Fjällfunderingar... > Förgät mig ej!

Fjällfunderingar...

...och andra tankar

Förgät mig ej!

"Det var länge sen du uppdaterade din blogg, mamma!"

Dottern konstaterade detta faktum vid besök i modershuset i går.

"Det är inte bra, då tappar du läsare!"

Hemska tanke! Jag bryter därför mot reglerna, loggar in mej på jobbet och skriver, för att dämpa mina abstinensbesvär och så  ni ska vet att jag inte har övergivit er... Det är nämnligen inte lathet eller brist på idéer till inlägg som orsakar min "tystnad", nej, jag har krångel med min internetoperatör hemma. Har varken haft fungerande internet eller telefoni på två veckor nu. Felet tycks ligga i modemet, det ska skickas ut ett nytt till mej, men så påstås det vara problem med leverans av komponenter till modemet... Det tycker jag är riktigt lågt, som dom själva gärna framhåller i sin reklam, fast då handlar det förstås inte om servicenivån....

Suck...

Inlagt 2008-06-30 16:07 | Läst 7962 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2008-06-30 17:02   Håkan Friberg
Saknad - inte glömd.
 
2008-06-30 20:28   brigas
Aha,därav tystnaden.Vadå,mot reglerna!man måste väl få ha en tänkarpaus..
 
2008-07-02 19:54   Thomas Traneving
Aha, har undrat vart du var.
Funderade faktiskt på om du gett dig ut på en längre vandring......och hoppades på en härlig rapport ;)

Vi loggar ut på söndag 6/7 och beger oss till Schweiz och alperna.
Hoppas du får en riktigt lång och skön sommar!
 
2008-07-02 23:55   Islusen
Och har kommer en kommentar av en for narvarande i stort sett internetlos trogen lasare.... vad trist det ar att inte kunna hanga med i blogglasandet! Det har ju blivit lite av en vana....
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!