Längtar alltid till fjällen.Läser hellre fjällkartor än ser på teve.Vandrar ibland med sällskap, ibland ensam i både fjäll och skog. Tycker alldeles förmycket om att vandra för att avstå om medvandrare saknas.
Tillhör Hillebergfalangen.
På senare åt har jag rest till Australien och Nya Zeeland några gånger

Användarnamn: BrittMarie

Intressen: Klättring, Friluftsmat, Expeditioner, Vandring, Långfärdscykling, Turskidåkning, Litteratur, Navigering, Mountainbike, Multisport, Bär & svamp, Orientering, Paddling

Mer på profilsidan


Nytt fynd!

För några veckor sen fick jag några nya provrörsställ till jobbet. Blåa, lätta och funktionella skapelser i plast. Jag vände och vred på det ena och upptäckte vad det stod på sidan - NALGENE!!! En gång till... Nalgene!!!

Va!?! Men...

Bäckvandring

Att färdas på en stig eller väg som går längs vatten - en älv, en sjö eller en bäck tycker jag är trevligt. Ibland viker jag av från stigen bara för att kunna gå närmare vattnet. Alldeles här intill där jag bor rinner Kyrkebäcken. Jag bestämde mej för att följa den för att se hur det ser ut där den rinner fram, antingen det finns en stig att gå på eller ej.

Följ med på min promenad!

Fynd eller vanvettsaffär? Del 2

Oj!!! Aldrig kunde jag väl tro att min shoppingvånda skulle intressera så många! Flera hundra har läst om min nya tröja!!! Eller åtminstone tittat på inlägget.

Och många peppande kommentarer! Det känns väldigt skönt med så mycket moralisk stöd... ;) Tack, tack, tusen gånger tack och tack igen!

Fynd eller vanvettsaffär?

Kära, älskade, fattiga studentdotter, du får inte läsa det här blogginlägget!

Här sitter jag, iförd mitt nyaste klädesplagg - Haglöfs Bungy Q Jacket, och funderar på om jag gjort ett fynd eller en vanvettsaffär.


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.