Längtar alltid till fjällen.Läser hellre fjällkartor än ser på teve.Vandrar ibland med sällskap, ibland ensam i både fjäll och skog. Tycker alldeles förmycket om att vandra för att avstå om medvandrare saknas.
Tillhör Hillebergfalangen.
På senare åt har jag rest till Australien och Nya Zeeland några gånger

Användarnamn: BrittMarie

Intressen: Klättring, Friluftsmat, Expeditioner, Vandring, Långfärdscykling, Turskidåkning, Litteratur, Navigering, Mountainbike, Multisport, Bär & svamp, Orientering, Paddling

Mer på profilsidan


En liten vintertur

Tälta kan man göra året runt, brukar jag påstå, utan att att egentligen vara nån särskilt inbiten vintertältare. Så för att leva upp till mina ideal packade jag ryggsäcken för en liten skidtur med tältövernattning i skogarna på Hökensås.

Trodde det skulle gå fint att skida på de små skogsvägarna där, men även om det är mer snö där än vad vi har här hemma gick det så där. Bitvis bra och bitvis grus som gick igenom. Så nu har jag fixat ett par "mina-sämsta-skidor" till...


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.