Bloggar > Fjällfunderingar... > Fick inte följa med ...

Fjällfunderingar...

...och andra tankar

Fick inte följa med på hockey...

...det fanns ingen biljett till mej! Men vad gör det? Det går ju att åka skidor!!! Jag hade inte hunnit med det om jag skulle varit i Kinnarps arena i tid till nersläpp.

Gårdagens och nattens snöyra gav tillräckligt snödjup  för att åka skidor. En decimeter eller två...skratta inte där uppe i Jokkmokk nu, här hos mej får man minsann ta vara på det lilla som bjuds!

Gick bort till närmsta gärde, där det brukar åkas flitigt när det inte är så mycket snö men idag hade ingen annan varit ute före mej, trots att det har varit en fin vårvinterdag. Okej, lite för blött under snön på en del ställen, vallaklossen med plåtskrapa på, som alltid finns i byxfickan vid skidåkning, kom väl till pass... Övre delen av gärdet visade sig vara "torrare" än resten så där åkte jag i månens sken, fram och tillbaks, fram och tillbaks...Ända tills jag kände att mina energidepåer höll på att ta helt slut.

Åh, vad härligt det var.... och Hv71 verkar klara sej alldeles utmärkt bra med enbart mitt mentala stöd ikväll.

 

Inlagt 2008-03-18 21:36 | Läst 8519 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2008-03-18 23:24   Elna
Hmmm...här kom det stora blöta snöflingor som attacksnöade ner varenda millimeter piffig dotter på väg till möte. I går kväll badade stan i en halvdecimeter snömodd av den värsta blöta sorten. Hmmmpfff...missnöjd. Men massor av fina vårblommor längs med Motala ström i strålande solsken i söndags i alla fall, tänkte på dem och överlever vädret. Heja HV!
 
2008-03-19 08:32   brigas
Jag hade nog också skippat hockeyn utan bekymmer om det var ett tillfälle till skidor i månljus.
Hade det varit möjligt skulle jag gärna skänka bort en 30 cm snö åt er.Det klarar man sej galant på
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook