Bloggar > Fjällfunderingar... > Solsken och duathlon

Fjällfunderingar...

...och andra tankar

Solsken och duathlon

En sån härlig höstlördag!

En frostig och lätt dimmig morgon men solen tog snart överhand. Grötfrukost, packa ombyte och iväg bort till IKHP-stugan för att köra träningstävling i duathlon. Springa-cykla-springa! Insåg direkt jag kom till starten att jag skulle bli ohjälpligt sist idag... ÄN SEN DÅ ?!?

Jag njöt av det fina höstvädret, sol, klarblå himmel, ingen blåst, under första löpningen. Cykling på de små slingrande och trevligt kuperade småvägarna på Huskvarnaberget och så ett varv till i löpspåret, lite jobbigare än första varvet. Kul, synd att inte flera kom till start, men orienterarna är på 25-manna, grannklubben hade MTB-tävling...Hoppas på flera nästa gång så jag kanske får en chans att inte komma sist... Men jag fick det jag behövde och ville ha - en dryg timmes träning i lite högre tempo än jag skulle förmått mig till ensam.

Kaffe och mackor fanns med i ryggsäcken, smakade fint efter duschen. Satt utanför klubbstugan med vidunderlig utsikt över Vättern, nästan spegelblank

Tillbaks hemma plockades trädgårdstolarna fram igen, satt ute och löste korsord och läste lite i senaste Utemaggan. Mycket vinter där, något som känns väldigt avlägset idag. Lite trädgårdspyssel, årets sista gräsklippning, innan solen försvann bakom grannhuset.

Tror minsann jag fått lite färg på näsan! 

 

Inlagt 2007-10-06 18:34 | Läst 5742 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2007-10-07 09:49   brigas
En nummerlapp på bröstet ger en god tempohöjning,automatiskt.Undrar egentligen varför det alltid är så,
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!