Bloggar > Fjällfunderingar... > Ett dumt löfte

Fjällfunderingar...

...och andra tankar

Ett dumt löfte

På lördag ska jag göra en sak som jag tycker är så urbota dumt när andra gör det.

Jag ska vara med i en lång, jobbig och krävande springtävling.Det är inte så dumt i och för sig, jag har gjort det förut.

Men att göra det UTAN ATT VARA ORDENTLIGT FÖRBEREDD!!!  Det är dumt!

Nån gång på senvåren frågade min kompis om jag inte kunde hänga med på Lidingöloppet, hon ska ta klassikern och  vill ha mej med på det. Jovisst, lovade jag glatt, då var det fortfarande långt till hösten och gott om tid att träna.

Sen har det gått dåligt att löpträna, kroppen vill liksom inte springa långt och länge nu för tiden... Men krångla mej ur löftet kunde jag inte så nu är väskan packad och i morgon eftermiddag åker jag till Stockholm.

Om jag tar mej i mål ska jag berätta för er hur  det var i Femundsmarka förra veckan!

Hmm...jag MÅSTE verkligen fixa detta, en sån fin tur  vill jag verkligen gärna få berätta om!

Inlagt 2008-09-25 21:16 | Läst 11039 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2008-09-25 21:33   Staffan Andersson
Då hoppas vi på att du klarar dig runt!
 
2008-09-25 21:42   ripnils
Jag vill veta hur det var i Femundsmarka så jag nöjer mig inte med att hoppas utan KRÄVER att du tar dig runt! :-)
Lycka till!
 
2008-09-25 21:46   ripnils
För övrigt var jag i precis samma sits men det dök upp ett bröllop samma helg så jag klarade mig...
 
2008-09-25 21:55   brigas
Med dina långa vandringar i grunden och lagom tempo lär du säkert ta dej runt tremillen.Eller prova tänka att det är nu si och så många varv kvar runt din vanliga runda,ett efter ett varv,det brukar funka för mej att göra så.
 
2008-09-25 22:01   BrittMarie
Adam- vilken tur du har!
Britt- precis så brukar jag också göra, det är ett bra knep!
 
2008-09-26 11:25   Wolf25
Finns det någon maxtid?
Annars kan du väl tälta halvvägs :)
 
2008-09-27 23:45   brigas
Du kom mål,(vad-vad-det -jag-sa).
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!