Bloggar > Fjällfunderingar... > Dumma dator...

Fjällfunderingar...

...och andra tankar

Dumma dator...

Varför blev det så konstigt???

Plötsligt  har varenda bild i PS fått en liten "sönderriven" ruta på sej!!! Varför blev det så??? Jag skulle ju bara säkerhetskopiera!!! Kan inte datorn fatta vad jag vill göra även om jag råkar be den göra något annat?

Dumma dator!!! 

Inte kommer jag nån vart med redigeringen heller. Vill ju få lite ordning på mina fjällbilder. Sen digitalkameran klev in i mitt liv har det blivit så lätt att knäppa bilder, men sen är det värre oordning än i kartongen med pappersbilder! Suck, jag får nog  gå kurs...

Kanske går det bättre om jag får lite kaffe... 

Inlagt 2007-09-16 13:21 | Läst 5137 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2007-09-17 09:43   brigas
Om inget annnat hjälper-ta hjälp av en ungdom,så får jag hela tiden göra,och det är hemskt när ingen finns att tillgå och jag inte kommer ihåg hur man gjorde från en gång till en annan
 
2007-10-18 01:26   Elna
Käraste mamma...när jag kommer hem ska vi prata metataggar du och jag. Och photoshop. Och bra arkiveringssystem. ;)
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!