Bloggar > Mikael Strandberg > Expedition England med ...

Mikael Strandberg

Producent av dokumentärer, expeditioner, bloggar, foton, böcker och guidar turister då och då.

Expedition England med Barnvagn- Vi har nått Målet vid Buckingham Palace

Nu är vi tillbaka i Malmö igen efter att ha vandrat drygt 78 mil från en av Storbrittaniens fattigaste delar, Moss Side i Manchester, till en av de rikaste, Buckingham Palace i London. Två månader, drygt 78 mil och på många vis min mest fantastiska expedition. detta mycket beroende på hur underbart det är att ha haft med dottern Sardana (kallad Dana) hela färden och sett hur mycket hon älskat i stort sett varje steg vi tagit. Dessutom har sällskapet i form av Georgia från Bolton varit så bra det kan vara. En ny mycket god vän i livet!

 

Det har varit en ganska lätt tur. Jag lade ju på mig nästan 18 kg:s fett innan avfärd, vilket jag brukar förlora på två månader. inte så denna gång....4 kg blott, så nu får jag dra ned på ätande och drickande under en tid.... 

Jag vill i stort sett berätta detta just nu och jag kommer med en längre, mer utforskande och sammanfattande artikel när jag känner mig vid liv igen. 

Fram till nästa artikel: 

* Se vår färdväg på http://punkt.luxson.com/daddyadventurer/ 

*Läs gärna denna intervju med Dana på ExWeb

Inlagt 2014-07-29 08:18 | Läst 7523 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2014-07-29 08:37   spix
varför ska andra bära er packning? om det är svårt med alla grejorna har ni packat för mycket. det har inget med sursvenskar att göra.
 
2014-07-29 14:42   explorermikaelstrandberg
hej Kalmebor, jag erkänner att det inte bara var en luddig beskrivning av vad som hände, jag orkade inte skriva mer och kommentaren jag gjorde om sursvenskar har inget med min färd att göra, så jag håller med dig och hänvisar till PES (Post Expedition Syndrome) som ger vemod, lätt depression och akut trötthet. Så jag går in och redigerar bort den delen som gäller detta. Med tiden skall jag formulera mig i en annan form angående just detta ämne. M
 
2014-07-29 14:49   explorermikaelstrandberg
Jo, förresten, för Er som vill veta mer om färden i detalj, gå då till min hemsida på www.mikaelstrandberg.com, men allt är på engelska.
 
2014-08-01 23:07   sajberjohan
Micke, det är nog inte bara PES, Engelsmän är ett urtrevligt folk som gärna hjälper till och kommer med glada tillrop. Gick med mina barn i en stormarknad i södra England där folk kom med en massa glada tillrop, men bäst var mannen som gjorde tummen upp och sa "Good job!". I sverige är det mest en gloende och smygande nyfikenhet.

Med en sambo från england och barn med dubbla nationaliteter så får vi lyxen att upplev 2 länder båda med sina för och nackdelar. Men jag bli gladare och lättsammare med engelsmän.

Välkommen hem och grattis till en av de mest fantastiska expeditionerna som genomförts!
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in

Tips!