Producent av dokumentärer, expeditioner, bloggar, foton, böcker och guidar turister då och då.

Cykla Eurovelo 8 i Turkiet

Rehab påbörjas

Rehab.

Då börjar vi om nästan från början igen.

Igår besökte jag min vän Nora i Lund. Hon är fysioterapeut och kommer med ett mycket gott rykte. Det var som att träffa en lärarinna från småskolan. Mycket sträng, men ambitiös och ytterst kunnig. Jag rekommenderar henne oerhört mycket! Jag kan verkligen sitt jobb!



Problemet?

Nä, det är inte hjärnskakningen. Den är över. Den försvann i sin helhet dagen innan vi begav oss till Izmir. Plötsligt kunde jag lägga mig på rygg på golvet och göra mina knä övningar utan yrsel. Då hade jag tillbringat sex oerhört tråkiga veckor lyssnades på ljudböcker eller bara sittandes på balkongen timme ut och timme in stirrandes på folk på gatan nedanför. Det gick an. Men jag hoppades att de jag kände i min omgivning som haft en svår hjärnskakning hade fel. Dvs. att jag inte skulle behöva sitta så här upp till 4 månader och mer.

100 mil med cykel i Turkiet med döttrarna

Dramatisk evakuering

Det har gått sex veckor nu, återhämtat mig till 80%. En av mina kortare succéer....Läs här https://explorersweb.com/mikael-strandberg-concussion-greenland-2022/, här mina reflektioner (på engelska) https://www.mikaelstrandberg.com/category/blog/ och strax efter att det hade hänt:

Grönland från väst till öst, förberedelserna (på engelska)

PS. Ursäkta att jag skriver på engelska, men jag hinner inte annat!

Sida: Första Föreg. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 61 Nästa Sista 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.