explorermikaelstrandberg

300 p
Bloggar > Mikael Strandberg > Expedition Frozen ...

Mikael Strandberg

Producent av dokumentärer, expeditioner, bloggar, foton, böcker och guidar turister då och då.

Expedition Frozen Frontier; Expeditionen i hamn

Jag vill bara skicka en hälsning till Er läsare att Nu är jag hemma igen efter en av de mest fantastiska äventyr jag någonsin varit med om!

I första hand den starka kylan, det sagolika vinterlandskapet och att leva med de evenska renskötarna Tolya, Slava, Vika och Juri Grogorovitj har varit en fantastisk upplevelse som jag skulle ranka med de bästa i mitt liv.

Just nu har jag oerhört med efterarbete och lämnar därför blott denna korta rapport, samt följande länkar:

Inlagt 2013-03-12 03:32 | Läst 6939 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2013-03-15 17:19   Johan Stadling
Wow, vilken upplevelse!
Ser fram emot mera material från resan! :-)
 
Svar 2013-03-16 00:12   explorermikaelstrandberg
Hej johan!

Jag håller fortfarande på med efterproduktion, som är så, så, så....oändlig, så inom 2 veckor så skall jag ha ettan där, men läser du engelska finns allt här på min hemsida....tack för ditt intresse! M
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in