Bloggar > Mikael Strandberg > En tappad tand och ...

Mikael Strandberg

Producent av dokumentärer, expeditioner, bloggar, foton, böcker och guidar turister då och då.

En tappad tand och förstörda glasögon

Vi har anlänt till basecamp moster Dagmar. Jag har hällt upp mitt första glas rödvin på mycket länge. För att varva ned efter 12 timmars körning och tre sömnlösa nätter. Jag ligger på en gammaldags kökssoffa och äter digestives till vinet. Billigt rödvin på låda. Jag är satans orolig för någon jag tycker mycket om som har cancer. Och Eva tappade en hörntand -son andra denna vecka- och hennes glasögon har gått sönder. Hon lan vare sig läsa eller spela Gatchalife på paddan nu. Så hon kommer att vara utan glasögon på vinterturen nu. Hon bara ler. Eva är en av de mest stoiska människor jag träffat. Efter år av smärta, står hon ut med allt.
 
Imorgon går vi genom all utrustning, packar on, testar inför måndagens avfärd. Idag köpte vi 2 kg godis inför färden. Lycka!
 

Inlagt 2021-04-04 05:36 | Läst 902 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in

Tips!