Bloggar > Mikael Strandberg > TED X föreläsning

Mikael Strandberg

Producent av dokumentärer, expeditioner, bloggar, foton, böcker och guidar turister då och då.

TED X föreläsning

Jag fick en fråga häromdagen om det är så att jag gjort någon TED X föreläsning. Jag svarade ja. Jag fick äran att göra en sådan 2010, nästan tio år sedan. Mycket har hänt sedan dess och temat är Sibirien Expeditionen, som i mångt och mycket har gett mig ett mycket spännande liv. På alla sätt och vis. Om ni har svårt att sova, så titta gärna på föreläsningen.

Inlagt 2019-12-06 07:24 | Läst 2869 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2019-12-11 20:39   Skogsstjärnan
Som alltid, otroliga berättelser som breddar vetskapen om hur lite vi vet. Tack Mikael.
 
Svar 2019-12-11 21:58   explorermikaelstrandberg
Stort tack för dessa ord!
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in