Bloggar > Mikael Strandberg > Ny Expedition På Gång. ...

Mikael Strandberg

Producent av dokumentärer, expeditioner, bloggar, foton, böcker och guidar turister då och då.

Ny Expedition På Gång. Eventuellt

Jag måste säga att den här tiden är svår. Mycket svår. Det händer väldigt mycket nu som påverkar livet framöver och ibland vet jag inte hur jag skall hantera allt. Så jag kan bara göra som jag gjort i hela mitt vuxna liv, när saker och ting blir för svåra att hantera, jag börjar planera för en Expedition på egen hand som skall ge ett välbehövligt perspektiv.

Jag har nu beställt mat för tre veckor, en pulka från Fjellpulken, uppdaterat hela min teknik när det gäller kommunikation, energidrift och säkerhet och räknar med att ge mig ut på en månads tur norröver innan snön försvinner. Vilket den också kan tänkas göra innan jag når dit jag vill!

Jag behöver komma iväg för att få ett större perspektiv på tiden i Grönland. Det har varit en tuff tid, mest på grund av interna bekymmer med Evas ögon i centrum. Nu börjar det se allt bättre ut, men misstag gjordes av sjukvården där hemma och jag hoppas det inte är avgörande för hennes syn. Vi har det bra här i Köpenhamn men skulle ju hellre vilja vara på Grönland, men hur det blir och om det är möjligt, och om, för hur länge, det hoppas jag vi får besked om i slutet av veckan.

Tjejerna tar det bra på alla nivåer och ser fram emot mot min färd, vilken jag ju heller inte vet om blir av till 100% än. Eva är helt övertygad att hon skall bli den som tar över från mig en dag. Hade det inte varit för hennes ögon, hade jag velat ha hennes sällskap.

Den här turen skall förutom perspektiv på Grönland, mig själv och livet, hjälpa mig få en bättre översyn på klimatförändringarna.

Om den nu blir av.

Inlagt 2018-03-17 07:19 | Läst 6851 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2018-03-17 10:35   OBD
Jag hoppas att din planerade tur blir av. Lycka till!
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar