explorermikaelstrandberg

790 p
Bloggar > Mikael Strandberg > Blir Expeditionen av?

Mikael Strandberg

Producent av dokumentärer, expeditioner, bloggar, foton, böcker och guidar turister då och då.

Blir Expeditionen av?

Många frågar i dessa tider, blir din Expedition av? 

Jag funderade på detta i skogen den gångna helgen. I föregående inslag av mina Expeditions förberedelser förberedde jag en ultralöp tävling i april. Som del i mina förberedelser för kommande Expedition. Den svåraste jag gjort. I stället inträffade Covid-19 tragiken och ingen vet hur framtiden blir nu. Dock har jag lärt mig en del av detta tillstånd. Samt att kommer Expeditionen att bli av?

Inlagt 2020-05-04 14:48 | Läst 2123 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!