explorermikaelstrandberg

790 p
Bloggar > Mikael Strandberg > 5 lärdomar som ...

Mikael Strandberg

Producent av dokumentärer, expeditioner, bloggar, foton, böcker och guidar turister då och då.

5 lärdomar som eventuellt kan vara till hjälp i Covid-19 tider

Här har ni 5 lärdomar som eventuellt kan vara till hjälp dessa corona tider, som betyder isolering och oro. Jag fick en förfrågan häromdagen av mina Expeditionserfarenheter kunde vara till någon hjälp. Mitt liv har varit upp och ned som en pannkaka. Tragedi blandat med glädje. Kaos, stor oro och hopplöshet. men jag har stått ut och tagit mig genom alltihop. Så frågan var/är intressant. Så när jag kom hem efter att ha gått tillsammans med tjejerna till skolan (3.5 km enkel väg) och tillbaka, så skrev jag snabbt ned 5 tips. Fem lärdomar som eventuellt kan vara till någon hjälp. Kommentera gärna.

Inlagt 2020-04-25 12:04 | Läst 3166 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Aktuellt: Produktnytt