Rockar livet i Annelistyle.

Användarnamn: Anneli

Intressen:

Mer på profilsidan


Facebook som betalmedel

Nordic Light Hotel är först ut i Sverige med att erbjuda Facebook som betalmedel för övernattning. Jag är på!!

Många undrar över hur man får samarbeten och sånt. Det är en av de absolut vanligaste frågorna jag får. Mitt första råd är att tänk aldrig att du får något, utan du samarbetar, dvs. du ger något i retur. Mitt andra råd – fundera på vad du ger i retur, är det något att ha, vad är det värt? Sen kollar man vad man har, vad behöver och hur marknaden ser ut och hur kan man matcha detta? God fantasi hjälper så klart till. Strunta i "hur man gör" och tänk hej vilt, alla förslag och idéer som fungerar funkar! 

Sociala medier underskattas ofta men de är toppen om man kan hantera det på ett konstruktivt sätt. Se här! 

Nordic Light Hotel är först ut med att göra en grej av det – har man 100.000 följare på Facebook så bor man en vecka fritt. Man talar så klart om att man bor där. Facebook som betalmedel. Jag har bokat in mig där. Fast har dealat att också betala med min blogg och mixar inlägget till något förhoppningsvis konstruktivt, dvs. information och tips om hur sånt här fungerar. Jag betalar alltså så här. För all del, hur jag väljer att lägga upp det är ju upp till mig.

Kiting och fri som vinden

Söndag och dags för äventyrsdag. Kitekalle i Halmstad bjussar på kitekurs. Jag gick nybörjarkurs förra sommaren, hur kul som helst. Denna gången är min fin-granne Julia med.  Jag låter bilderna sköta det mesta av snacket.

Ugglarp, mellan Falkenberg och Halmstad. Vi babblade i bilen och plötsligt, wtf, Halmstad? Och skrattade. Och jag sa "vi" glömde svänga. Och strax därefter sa jag "vadå vi"? Det var ju jag som körde. Det var ju jag som hade missat. Så skrattade vi åt det också. Vädret var omväxlande blåsigt, jätteblåsigt, alldeles för blåsigt och oj vilken kallfront, vi pausar lite och regn och, äh, fullt av liv all over the place!  Ett jädra meck med våtdräkten när man inte är van. Julia slet tappert. Julia var en glädjekämpe och lärde sig mycket trots den hårda vinden som inte var direkt nybörjarvänlig. Hon fastnade tyvärr med foten i nån tångruska eller vad det var när hon tränade på land och vred både foten och knäet illa och vristen var redigt svullen när vi kom hem. Himla proffsiga instruktörer. Jag hängde med Tim. Kiting funkar utmärkt med mina händer, jag tappar bommen lite ibland men det gör ju inget, på't igen bara. 

Kolla här. Lalalala...Och så KiteKalle själv. Så himla go. Och coolaste brillorna i hela Halland. Jämt. Det hör till. Det blåste så mycket så ibland behövde jag vila skallen. Jo, det liksom blåste rätt genom hela skallen. Men shit vad vackert det var. Mycket fika, det är grejer det! Tim fixar med pinalerna. På't igen och yeah, jag får det att funka. Kan styra dit jag vill och stanna när jag vill och tjohej vad man flyger med ibland. Ingen bräda, bara kroppen och fri som vinden! Och massa vågor så jag tror jag gjorde tio kallsupar på raken ibland. Haha. Tur man har skills i att leva utan luft. Haha. Japp, jag avvaktade med att testa med bräda, hade en så positiv upplevelse så jag ville inte paja den med att kanske bli rädd av nåt att köra med bräda i den starka vinden. I nästan fyra timmar orkade vi med. Helt slut. Så himla nöjd med dagen. Trots skadan ger Julia alla tummar upp, hon tyckte det var svårt men är toppennöjd. Jag med, det här är livet det, life rules all in och en himla bra dag på jobbet! Tack KiteKalle för värsta gladpimp-dagen! Och tack Tim för bra coaching och pepp! Här hittar ni KateKalles hemsida.

_________________
Till min hemsida.
Till min engelska facebooksida.
Till min svenska facebook, uppdaterar flera gånger om dagen, följ gärna!
Tänkte börja med min twitter igen, honka gärna på!
Här är min instagram.  

För er som undrar vem jag är, här finns en fantastiskt välskriven artikeln om min bakgrund i det ansedda Magasinet Filter. Jag måste varna, det är starkt! 

Anneli, när kommer boken?

Jag får frågor om boken. Hur går det? När kommer den? Den kommer! Men hörrni, se här!

Den kommer! Men hörrni, se här!

Boken består av tre delar. 

T A N K E K N E P – Tre händer

Hur ofta hade jag innan tänkt på allt jag hade kunnat göra om jag hade haft tre händer och femtom fingrar? Hur ofta hade jag deppat för allt jag inte har kunnat göra för att jag inte har tre händer och femton fingrar?

Så kom jag på. Hur ofta hade jag innan tänkt på allt jag hade kunnat göra om jag hade haft tre händer och femtom fingrar? Hur ofta hade jag deppat för allt jag inte har kunnat göra för att jag inte har tre händer och femton fingrar?

T A N K E K N E P – Sanningen

Om hur jag blir mer vän med sanningen om vem jag är, hur jag kan frigöra mig från destruktiva värderingar och en gammal självbild och ha ett mer konstruktivt förhållningssätt till trasigheter och knas.

Bara livet vet vad som är sant. Jag vet bara vad som händer i mitt snurriga medvetande. Sanningen är alltid sann även om jag inte tror på den eller vill veta av den. Ibland verkar sanningen för osannolik så nänä, det köper jag inte. Men ibland gör den för ont. Framför allt den om mig själv.

Sida: 1 2 Nästa Sista 

Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.