Rockar livet i Annelistyle.

Användarnamn: Anneli

Intressen:

Mer på profilsidan


Berget där inga olyckor kan hända.

När jag får en medvetenhet om och närvaro i orsak och verkan försvinner olyckorna och när olyckorna är borta öppnar sig en helt ny värld av möjligheter.

I min värld är det aldrig en olycka att ett tält blåser bort. I min värld är det inte en olycka att benet går av när jag vurpar på skidorna. Okej, det var inte medvetet så det kan kallas en olycka, jag köper det som ett sätt att se det. Jag köper det. Klart. Men sen finns nåt mer. Jag vill mer. Och det fordrar att jag tänker annorlunda. I min värld är det så. Andra har sina världar. Här skriver jag om min värld.

Jag upplever att mina möjligheter blir väldigt begränsade om jag ser det så, att det var en olycka. Olyckor kan ske. Nej. För att nå dit jag vill måste jag släppa olyckorna. Olyckor kan inte ske. Skulle jag kunna säga. Men jag säger inte ens det. Jag bara släpper dem. Skit i olyckorna. Så vad är det som händer?

Jag har gjort fel.

Anmäld till värstingloppet Marathon de Sables - check!

Japp, nu har jag anmält mig, så gott det går så här tidigt, till Marathon de Sables 2013. Shiiiit! Shit vad kul, shit vad spännande, shit ALLT!!!!

Marathon de Sables är ett värstinglopp i Saharaöknen på totalt drygt 24 mil fördelat på 6 dagsetapper. Längsta etappen är 80 km, - som hittat!

Vore grymt kul om fler hängde på!
På med dojorna - nu kööööööör vi!!!!!

Anneli överlever tokträning!

Ja herregud vilken TOKträningsvecka!! Mina äventyr fordrar ju träning och ibland blir det lite smått kaotiskt men det kan vara ruskigt kul det också! Göteborgsvarvet och Stockholm maraton på en vecka, en havererad mage och 4 träningspass på en och samma dag. Våga vara tokig!!

Årets höjdpunkt alla kategorier vad gäller träning är Göteborgsvarvet. Det var förra helgen och shit vad kul! Publiken är makalöst peppande och glad, vilket ös! Som löpare är man ju bara underbart tacksam. Minst lika bra är alla funktionärer som är så himla hjälpsamma och jag fattar inte hur de bär sig åt men de är alltid glada!

Anneli håller för fullt ös!

Jag fattar knappt att det är sant!!

I helgen har jag, om jag räknar ihop alla rundor, sprungit 5 mil och kört ett hårt Military Fitnesspass.

Anneli springer vidare

När jag var på Aconcagua sist så hade jag enorma marginaler när jag stod på toppen. Både fysiskt och mentalt. Jag var rent av tokstark. Jag blev så inibänken inspirerad och peppad av det så det sitter i än idag.


Jag nästan sprang upp för den här slänten på Aconcagua.

Sida: 1 2 Nästa Sista 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.