Rockar livet i Annelistyle.

Användarnamn: Anneli

Intressen:

Mer på profilsidan


Berget där inga olyckor kan hända.

När jag får en medvetenhet om och närvaro i orsak och verkan försvinner olyckorna och när olyckorna är borta öppnar sig en helt ny värld av möjligheter.

I min värld är det aldrig en olycka att ett tält blåser bort. I min värld är det inte en olycka att benet går av när jag vurpar på skidorna. Okej, det var inte medvetet så det kan kallas en olycka, jag köper det som ett sätt att se det. Jag köper det. Klart. Men sen finns nåt mer. Jag vill mer. Och det fordrar att jag tänker annorlunda. I min värld är det så. Andra har sina världar. Här skriver jag om min värld.

Jag upplever att mina möjligheter blir väldigt begränsade om jag ser det så, att det var en olycka. Olyckor kan ske. Nej. För att nå dit jag vill måste jag släppa olyckorna. Olyckor kan inte ske. Skulle jag kunna säga. Men jag säger inte ens det. Jag bara släpper dem. Skit i olyckorna. Så vad är det som händer?

Jag har gjort fel.

Annelis äventyrsönskelista

Tankarna kring äventyren och vad jag längtar efter växlar över tid - så här ser det ut 2011.

Här är lite idéer om vad som skulle kunna vara kul projekt och som väl har övergått till planeringsstadiet. Tyvärr har det dessutom börjat bli värstingbudget på turerna så vi får se hur det går. Så här ser det i alla fall ut. Inget är hugget i sten!!