Rockar livet i Annelistyle.

Användarnamn: Anneli

Intressen:

Mer på profilsidan


Bajsa i tältet i Annelistyle

Tekniktips - hur man bajsar i tältet. OMG. Det här inlägget skrev jag inte. Men jag vet att många undrar. Håll till godo!

Haha. 

Favoritpryl till uteliv – PetterNikolina

Favorutprylar för uteliv – PetterNikolina, t.o.m. bättre än naturliga snoppar!

PetterNikolina. Kissemoj. Plastsnopp. Eller vad man ska kalla den. En av mina absoluta favoriter.



Vad ska man med den till? Man kan väl dra ner brallan? Ja. Ibland. Ibland är det ingen favorit alls. Rent av direkt olämpligt när det blåser storm. Jag brukar ha min i damasken (snöskydd mellan skon och byxorna), olala, men det är jättepraktiskt, nära till hands men inte i vägen. 

Med den här kan man också lätt kissa i flaska i tältet. Företrädesvis en med vid öppning. Den här flaskpåsen är toppenbra eftersom den rymmer mycket, över en liter och ibland kissar man enorma mängder i bergen, samtidigt som den tar liten plats i packningen. Present från en kompis i Canada så jag vet inte var man kan köpa. Jag fick den begagnad, använd som hennes kisseflaska. Olala. Hon fick en begagnad plastsnopp av mig. Olala på den med. Haha. Bästa bytet ever – girlpower-byte! 



Jamen varför är just den här så himla bra?

En del kissemojer går rätt ner som en tratt. Det är lika praktiskt som att killar skulle kissa med sin grej rätt ner. Den måste ju ut. Framåt och ut. Genom gylfen eller nåt. Den här är sån. Framåt och ut. 

Sedan har just den här ett bra material som är lite löst men inte lösare än att den klämmer åt lite i underredet. Sluter tätt. Så det inte skvätter ut och har sig.

Och en grej till. Den har lite volym. Det finns varianter som är betydligt mindre. Då måste man hålla igen och pyskissa annars blir det översvämning.

Heja, heja, heja!!

Jag var på Fjällfesten förra året. Jag åkte dit för att testa skidutrustning men det fanns ingen utrustning i tjejstorlek. Inte snyggt alls. Men se det fanns det visst i år! Stor credit till den som gör om och gör rätt!!

Jag kan vara vass som tusan på när det blir galet. Galet blev det förra året på Fjällfesten på Storulvåns fjällstation. Jag åkte dit för att testa skidutrustning och blev minst sagt snopen när det inte fanns ett enda par pjäxor i storlek som passade damfötter. När jag hade hyrt pjäxor fanns det sedan bara ett enda par skidor som hade en binding där pjäxorna passade. Jag har inga undantagsfötter, helt vanliga damfötter i storlek 38½-39.

Anneli om äventyrssponsring

Halloj igen!

Jag spånar på lite nya idéer om sponsring. Som jag skrivit tidigare så är ju mycket av den etablerade sponsorkarusellen en förhållandevis smutsig bransch och jag försöker snickra ihop lite nya sätt. Jag hoppas dessutom att det kan inspirera andra att också ta nya grepp om finansieringen av drömmar och äventyr. Det får bli en prövotid ett tag där jag testar lite olika manövrar, så jag ber om lite ödmjukhet!

Hellre finsaker än fulsaker!

Här kommer ett inlägg från gamla Utsiktsbloggen som ju försvann samtidigt med mig. Nu är jag ju tillbaka och jag tar några repriser framöver, fast i lite uppiffade varianter!

Jag tänkte att jag ska försöka slimma ner vikterna lite eftersom bergen börjar bli lite höga. Jag bär hellre lite mer mat istället så jag kan vara ute längre, eller nåt. Så jag hade shoppat en ny ryggsäck, en Mountain Hardwear South Col. 75 liter och mer än 1 kg lättare än min vanliga ryggsäck, - som i och för sig är väldigt bra men tung.

Sida: 1 2 Nästa Sista