Bloggar > Annelibloggen > Bajsa i tältet i Annelistyle

Annelibloggen

Livets äventyr

Bajsa i tältet i Annelistyle

What? 

Ja. Hur bajsar man inne i tältet? Ibland måste det ju göras. I alla fall på mina äventyr. Det funkar helt enkelt inte att gå ut. Hur gör man på ett lämpligt sätt? OMG. 

Haha. 

Jag vet inte hur andra gör men så här gör jag. 

Kastrullen. Den funkar som potta. Japp. Omg. Japp. 

Sen i med hundbajspåse i den. Det finns toppenbra hundbajspåsar av stärkelse som bryts ner i naturen, ofta gröna och kallas ibland för ecopåsar. I med den i kastrullen och sikta väl. Knyt om och ut me't! Urk. De där stärkelsepåsarna är inte så värst lukttäta så gärna en bra bit bort. Eller gräv ett hål i snön och i med den där och lite snö över. Grejen är att man kan alltså kasta dem i naturen. Jag brukar städa bort dem ur ett större camp innan jag går.

Och hörrni. Jag får ofta frågan hur det blir med volymen på hög höjd. Om det blir hårt och hur jag hanterar det. Nä. Det blir det INTE. Det blir volym. Har aldrig fattat hur det går till men det blir väldig volym. Så håll inte på det för länge om ni kör med kastrull. Ja, ni fattar. 

Hur som, det är bra tips att ha med sig en liten miniflaska med sån där handspritsgel. Så det blir ordentligt rent när man ja, typ missar. Och sätt kastrullen på tältgolvet. Inte på liggunderlaget. Gör ni det så gör ni det aldrig igen om ni råkar missa lite. 

Noop. Det här inlägget skrev jag inte. Nänänä. Men jag vet att många undrar. Håll till godo! 

Jag skippar bajsbilder, tar en härlig gladbild istället som jag fick presentredigerad av en polare på Facebook i veckan.

Anneli Wester

F Ö R E L Ä S N I N G 
Yeah! Jag föreläser i Göteborg 24 februari! 
Läs mer här! 

V Ä R S T I N G E X P E D I T I O N !
I sommar kan ni hänga med, yeah - 
se här!


Här har ni min engelska facebooksida, crazy 173.000 följare!!
Här är min privata svenska facebook, mest uppdateringar här!  

För er som undrar vem jag är, här är en fantastiskt välskriven artikel om min bakgrund i det ansedda Magasinet Filter. Jag måste varna, det är väldigt starkt.

Inlagt 2015-02-11 16:46 | Läst 6592 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2015-02-12 12:21   MonicaKa
Meh, vilken chock! Jag som trodde att ni äventyrare var typ som drottningen, inte håller på med sånt här världsligt! ;)
Haha, inte desto mindre intressant, hur man får ihop att lösa alla typer av behov på alla typer av utfärder!
 
Svar 2015-02-12 16:58   Anneli Wester
Hey, jag som trodde jag var The Queen of Fucking Everything! Haha. Sweet. Kram!
 
2015-02-12 20:41   Ringnes
Lite halvmysigt inlägg..not..men hur länge består påsarna i naturen, bryts dom ner fort.. eller fort om du förstår vad jag menar...o vad menar du med att städa bort dom..hur? Kanske slarvade med o läsa.. Annars var det ett bra tips om än nått som folk ogärna pratar om...all cred to you...som iaf vågar skriva om det problematiska folk ogärna pratar om.
// Johan :D
 
Svar 2015-02-12 22:09   Anneli Wester
Hej Johan!
Jag har inte gjort något forskningsprojekt kring hur länge varken påsar, inte heller eller hur länge innehållet utan påsar ligger kvar. :)

Städa bort – jag menar att jag inte lämnar kvar dem i lägret så andra behöver riskera att sätta spaden, foten eller nåt annat i dem. Det är gott om kiss, bajs och spyor i lägren. Ytterst otrevligt när man ska bygga kamp, går runt och framför allt ska ta sig lite snö att smälta till mat och dryck.
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

I samarbete med

Arkiv

Kategorier

Etiketter

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook