Rockar livet i Annelistyle.

Användarnamn: Anneli

Intressen:

Mer på profilsidan


När måste man bevisa sina prestationer?

Prestationer. Vad behöver jag att andra bevisar? Vad behöver jag själv bevisa? För vem? Och varför? Vad händer om vi formulerar om frågan när måste man bevisa sina prestationer – till – när måste man bevisa sitt liv?

Om jag hade rest till Teneriffa på semestern hade någon kommit på tanken att ens fråga efter bevis? Knappst. Om jag hade sagt att jag varit uppe på en topp där? Förändrar inget. Om jag sagt att jag hade varit på toppen av Kebnekaise? Nä, förmodligen inte. Kilimanjaro? Nej, hade nog inte behövts nåt bevis då heller. Aconcagua, nästan 7.000 m? Någonstans passerar vi en gräns och helt plötsligt måste det styrkas. Bevisas.

Vad är det för gräns, var kom den ifrån? 

Att njuta sommaren på sitt sätt rules!

Sociala medier med bilder om sommar, semester och äventyr. Att förmå njuta sommaren på sitt sätt, och unna andra att njuta sommaren på sitt sätt.

Själv är det ett stort äventyr för mig här hemma nu. Gemenskap, kärlek, tillit till andra. Att känna mig ovillkorligt älskad, som t.ex av fina Luna. Vi har uppfunnit en ny kram – en ryggsäckskram! Perfekt för kärleksäventyr och skapar tindrande blickar det också. Jag själv bara njuter all in.

 

Första kärleksresan

En typisk spontanresa in Anneistyle - vet inte vart och varför - bara att temat är kärlek. 3 dagar och 99 mil och kommer hem fullastad av insikter.Kärleksresan stopp #1
Getterön 

Allt rymmer en skatt. Om vi delar med oss av vår kunskap och kärlek får vi mångfalt tillbaka. Nedan i kommentaren beskriver jag hur man förvandlar en blomma till en Liferules-prinsessa.

 

Vad händer med mixen min mindset och fridykning?

En fridykningsinstruktör undrade hur min mindset och fridykning klickade och bjöd på fridykningskurs. Jag dök - djupt ner i mig själv!

Jag var nyfiken. Pirrig. Hur det skulle kännas. Jag snorkalade en hel förr om åren. Var duktig. Kunde lätt simma runt på ett par meters djup. Upp till tre minuter. Det är bara för att vara amatör. Jag har alltid trivts i vatten. Men det var nästan 20 år sen. Och nu var det nåt annat som lockade. Nåt inuti mig. Och nu är jag amatör. Nybörjaramatör.

Prova på expeditionsmaten

Det bjöds på provsmakning av expeditionsmaten på föreläsningen och här är maten som det bjöds på!Hög höjd och mat in Annelistyle

Sida: 1 2 Nästa Sista 

Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.