Rockar livet i Annelistyle.

Användarnamn: Anneli

Intressen:

Mer på profilsidan


Ska vi paddla runt Sydpolen?

Jag verkar ha fått smak för värstingturer. Himla kul.

Värstingtur, - ett hemmasnickrat ord för turer som jag på något sätt uppfattar som extrema. Vad som är extremt ligger ju i betraktarens ögon så vad som är en värstingtur för mig är inte detsamma som en värstingtur för dig. Det behöver förresten inte bara vara turer, det kan vara lite vad som helst, t.ex. värstinglopp.

Dags att känna på 8000-metersluften?

Herregud, jag har inte ens varit hemma i en vecka efter tvåmånadersresan till Argentina och Aconcagua och jag funderar redan på att det kanske är dags att åka någonstans. Då menar jag inte att jag spånar på kul ställen att åka till, det behöver jag inte spåna på, jag har en hur lång lista som helst i skallen som det bara är att plocka ifrån, utan jag menar att det nog snart är dags att åka, dags att börja packa. Så nu tycker jag det har gått överstyr.

Tjenis och penis både högt och lågt!

Jaha ja, då var jag tillbaka här på utsidan igen! Vad ska det bli av det här då? Hrm, jag säger som jag säger i bergen, - den som lever få se! Siktet är i vart fall riktad framåt, fullt ös framåt. Heja, heja, heja!


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.