Rockar livet i Annelistyle.

Användarnamn: Anneli

Intressen:

Mer på profilsidan


Äventyrare, offentlighet och integritet.

Integritet. Att blottlägga. Jag delar mycket av vem jag är, hur tänker och känner. Jag har en balans som jag mår bra i. Jag kan vara mig själv bara som jag är även när kamrorna riktas mot mig. Det har varit resa och något viktigt att tänka igenom när man kliver ut i offentligheten.

Det handlat mycket om förhållningssätt. Att hitta fungerande förhållningssätt. Och så klart veta vem jag är i allt. Ska inte förrinas. Det också handlat om att  våga vela lite. Ett tag när min Facebooksida rusade åstad drog jag ner min privata facebook till bara mina närmasta vänner och nåra till. Men det är jag klar med, nu är den öppen igen, alla är välkomna så länge man sköter sig någotsånär. Typ sånt velgrejs. Jag har lite mindre övagrejer kvar men det känns som det mesta har landat. 

Huden tätt mot livet.

Huden tätt mot livet. Det du ser är också vackert. Jag litar på det. Även om jag aldrig sett det.

Att ta en promenad bort till sjön sent på kvällen. Dra av mig kläderna. Sakta sjunka ner i det mörka vattnet. Huden tätt mot livet. Hela jag omsluten av livet. Allt jag är. 

Jag kan hålla andan i över sju minuter!

Ofta gör jag inte som andra. Andra försöker förklara för mig hur man ska göra. När man ska göra rätt. När man gör som andra. Well. Fuckin’ well. Att göra på mitt sätt, i Annelistyle, resulterade precis i att jag kan hålla andan längre än svenska rekordet i statisk apnea efter ett par veckors träning.

Förra månaden blev jag bjuden på en fridykningskurs. Sebastian var nyfiken på hur min mindset svarade på fridykning. Det gick inget vidare i vattnet, mentala blockeringar och öronen satte stopp. 

Föreläsning med expeditionsmiddag i Göteborg - Välkomna!

Exklusivt event – föreläsning med Anneli Wester, expeditionmiddag står uppdukad och långt samtal vid bordet, endast 15 platser!

Anneli delar frikostigt med sig av sina tankeknep denna kvällen. Hur hon har lyckats och råd som går att tillämpa i det egna livet omedelbart - all kraft ligger i livet själv tillgängligt för alla att börja använda – Anneli ger er konkreta redskap och nycklar som skapar möjligheter och verklig förändring också i ert liv med början direkt under föreläsningen!


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.