Bloggar > Annelibloggen > Anneli Wester föreläser i ...

Annelibloggen

Livets äventyr

Anneli Wester föreläser i Göteborg 24 februari

Kom och låt er inspireras!!
Det blev nåt fel på länken till det här inlägget tidigare så jag försöker igen! 

Anneli Wester föreläsning Göteborg 24 februari 2015

L I F E R U L E S !
Med hjälp av glädje, självdistans och total nakenhet delar jag med mig av min starka livsresa på ett sätt så det är omöjligt att inte beröras – från sexuella övergrepp i uppväxten som ledde till att jag skadade mig själv, vanvård i psykiatrin i sju år som ledde till att jag brände upp mina fingrar och till slut hängde mig – till juristexamen, maraton och vasalopp, 70 länder och magiska världsrekord på topparna i Himalaya och slutligen till att lita på mänskligheten och kärlek igen.

Jag delar frikostigt med mig av mina tankeknep hur jag har lyckats och som går att tillämpa i det egna livet omedelbart - all kraft ligger i livet själv tillgängligt för alla att börja använda – jag ger er konkreta redskap, knep och nycklar som skapar möjligheter och verklig förändring också i ert liv med början direkt under föreläsningen!

T I D E R 
Tisdagen den 24 februari 2015. 

17.30 Öppnar. Biljetter börjar säljas. 
18.00 – 20.30 Jag föreläser om min livsresa och delar med mig av mina mentala knep. 
20.30 Frågor, torka tårar och massa kramar!
21.00 Gå hem full av nya möjligheter!

P L A T S
Herrgårdsgatan 2, Göteborg.
I de fantastiska lokalerna i Örgryte församlingshem två hållplatser från Liseberg och Svenska mässan. 
Gratis parkering på gatorna eller utanför Örgryte Nya kyrka. Spårvagn 5, Bäckeliden eller Korsvägen.

A C C E S S 
I lokalen är det full access för rullstolar, gäller även toalett. Det finns även hörselslinga. Behöver någon teckentolk så javisst, det har jag kört med förr så bara mejla mig så får vi ordna – alla ska med!

P R I S
350 kr vid förbokning, senast 16 februari. 
400 kr på plats, i mån av plats.

B O K A 
Boka här!


F R I B I L J E T T E R 
Ni som har fribiljetter till öppna föreläsningar från sponsgrejs mm - de gäller! Boka för att vara garanterad plats! Samarbetspartners - hör av er så har jag ett antal biljetter till er så klart - kram!

F A C E B O O K
Här är föreläsningen som ett facebookevenemang, följ gärna där och dela gärna! 

F Ö R E L Ä S N I N G S O R T E R 
Jag får ofta frågor inför en föreläsning om det är någon föreläsning planerad på andra orter. I dagsläget har jag öppna föreläsningar bokade i Kathmandu i Nepal, i Malaga i Spanien och den här föreläsningen hemma i Göteborg. Något annat är inte planerat i dagsläget.

Ö V R I G T
Från 13 år. 
80 platser. Reservation, kan komma att ställas in vid färre än 30 bokade platser. 
Frågor - Mejl [email protected] eller telefon 073-84 62 752

K Ä R L E K !
Hjälp gärna till att sprida!! Bjud in alla ni känner till evenemanget på Facebook! Och ta med alla på jobbet och hela gatan!

K R A M !
Tack, kram och varmt välkomna! 
Anneli Wester

V E M ?
För er som undrar vem jag är - här är en artikel om min min story i magasinet Filter. Varning, det är väldigt starkt!

Inlagt 2015-02-08 20:59 | Läst 3690 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

I samarbete med

Arkiv

Kategorier

Etiketter