Bloggar > Annelibloggen > Facebook som betalmedel

Annelibloggen

Livets äventyr

Facebook som betalmedel

Packar till resan. Skulle ha åkt nu men jag åker om en dryg vecka. Startar resan med Stockholm. Fixa och hänga lite. Cool med Nordic Light Hotel. De är först ut som hotell i Sverige med en nymodighetsdeal. Och den gäller er ockå! 

Många undrar över hur man får samarbeten och sånt. Det är en av de absolut vanligaste frågorna jag får. Mitt första råd är att tänk aldrig att du får något, utan du samarbetar, dvs. du ger något i retur. Mitt andra råd – fundera på vad du ger i retur, är det något att ha, vad är det värt? Sen kollar man vad man har, vad behöver och hur marknaden ser ut och hur kan man matcha detta? God fantasi hjälper så klart till. Strunta i "hur man gör" och tänk hej vilt, alla förslag och idéer som fungerar funkar! 

Sociala medier underskattas ofta men de är toppen om man kan hantera det på ett konstruktivt sätt. Se här! 

Nordic Light Hotel är först ut med att göra en grej av det – har man 100.000 följare på Facebook så bor man en vecka fritt. Man talar så klart om att man bor där. Facebook som betalmedel. Jag har bokat in mig där. Fast har dealat att också betala med min blogg och mixar inlägget till något förhoppningsvis konstruktivt, dvs. information och tips om hur sånt här fungerar. Jag betalar alltså så här. För all del, hur jag väljer att lägga upp det är ju upp till mig.

En ny modern form av samarbeten. Det är himla spännande vad det ska bli av det här med sociala medier i framtiden. Här har ni Nordic Light Hotels deal, de har det alltså som en grej. 

Eller måste man bo på vandrarhem? För att det ska vara rätt stil? Eller nåt. En del tycker det. Man SKA bo på vandrarhem. Varför det? Jag har bott åratal på vandrarhem, hostels och backpackers genom åren, över tusen nätter, nu kan jag bo snajs ibland så varför inte göra det? Jag fullkomligt tokälskar gosiga sängar med lena lakan och kuddar och grejer. Sitta där och äta glass eller vaniljyoghurt, då är livet lent. På tal om Facebook så passar jag på att säga att ibland är min Facebook inte där, jag avaktiverar den ibland när jag behöver vila mig lite. Efter några dagar är den igång igen. Inget drama kring 

Vad jag ska göra i Nepal? Se här! 

Woop!_________________
Till min hemsida.
Till min engelska facebooksida
Till min svenska facebook.

För er som undrar vem jag är, här finns en fantastiskt välskriven artikeln om min bakgrund i det ansedda Magasinet Filter. Jag måste varna, det är starkt! 

Inlagt 2014-08-31 13:11 | Läst 4342 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2014-08-31 14:05   Headheretic
Och vi sliter som f-n med att få ihop lite paracord och drybags, haha. En del har det förtjänt bra!
Deliverance Team
www.deliveranceteam.outdrr.com
 
Svar 2014-08-31 15:44   Anneli Wester
Åhh fina, tack!!
Snajsigt projekt, men hörru, skapa en blogg här, skriv ur ett perspektiv som intresserar, med publiken kommer möjligheterna att erbjuda samarbetspartners som vill synas exponering.
Och hörru igen, skicka mig en adress så skickar jag dig några drybags. Kram!
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

I samarbete med

Arkiv

Kategorier

Etiketter

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!