Rockar livet i Annelistyle.

Användarnamn: Anneli

Intressen:

Mer på profilsidan


Anneli i P4 Extra

Ska det vara så ska det vara rejält. I alla fall ibland. Första radiointervjun blev en halvtimme lång i P4 Extra, dessutom i direktsändning. Tja, det gick vl bra med tanke på att det var första gången, då får man vara lite ödmjuk mot sig själv. De vill att jag kommer tillbaka och ja, det var ju kul så det kan väl bli mer av det här framöver. Håll tillgodo!

Till radiointervjun här!

Vill man veta mer om min livsresa så rekommenderar jag magasinet Filter som är ute i handeln nu. Där beskrivs mitt liv in på bara skinnet i en 7-sidig artikel. En hardcore-artikel.
Woop - här är artikeln på nätet!!  

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?
2012-04-15 03:48   Magnus H
Nu har jag lyssnat. Jepp, det var valdigt bra. Kul.
//En av de mjuka grabbarna :-)
 
Svar 2012-04-15 08:26   Anneli Wester
Tack Mange! Och haha, ja, jag kan inte låta bli att kaxa mig om det där med mjuka grabbarna, det lär höras länge och väl!! :))
 
2012-04-15 07:53   brigas
Jättetrevligt att höra,tom min sambo lyssnade intresserat. ska ta det du säger som exempel på hur man ska tänka och agera i diverse livssituationer,jag menar,det du gör på din nivå ska jag göra på min nivå.
 
Svar 2012-04-15 08:28   Anneli Wester
Tack Britt! Sånt kan jag föreläsa om, har hur många "knep" som helst. Det kommer framöver. :)
 
2012-04-15 11:57   volvo480
Lycka till på berget. Vilket är bäst mjuka killar eller hårda tjejer?
 
Svar 2012-04-15 14:39   Anneli Wester
Tack!!
Mjukisstil kontra hardcorestil - jag gillar när man gör det som man själv trivs bäst med, det gäller både killar och tjejer. Trivs man att köra mjukisstil så blir det bäst om man gör det, trivs man bäst med att köra hardcorestil så blir det bäst om man gör det. Sedan om grabbar som kör mjukisstil skulle vara bättre eller sämre än tjejer som kör hardcorestil, eller vice versa, låter som en konstig fråga. :)
 
2012-04-15 17:32   Anders_sthlm
Det var en väldigt bra intervju. Jag tycker du lyckades enormt bra med den. Radio är annars ett grymt media som inte lämnar mycket till övers för annat i den formen. Du fick bra röst, bra fokus och sade saker jag tror som många andra som lyssnade blev så oerhört förbluffade över: Din egna berättelse.
Jag själv fick en helt annan bild av dig här i radion, just för att du berättade viktiga saker just på ditt sätt, med din egen röst och dina egna tankar. Det var ett märkligt och ovanligt inslag. Man har sällan hört något liknande.
På det hela var det ett väldigt tankvärt inslag. Om vad ’äventyr’ och ‘människa’ är. En obegriplig ‘Askungesaga’ nästan, som du själv styr över och nu kan regissera. Något som jag tror i längden kommer inspirera många, väcka intresse och ge andra lyssnare hopp.

Med vänlig hälsning Anders.
 
Svar 2012-04-15 20:19   Anneli Wester
Tack för många fina ord på en gång Anders!

Du kan kika i Magasinet Filter som är ute nu, där finns mer om min historia in på bara skinnet. Och ja, min historia och livsresa är väldigt speciell. Nu gäller det att göra något vettigt av allt det här. :)
 
2012-04-15 22:43   fowwe
Även jag har suttit ikväll och lyssnat. Och jag håller med övriga om att det var en mycket fin intervju som gav en fylligare bild av vem du är än den bild jag hade tidigare. Och varför du gör det du gör. Tack för att du vågade ge dig ut i etern!
 
Svar 2012-04-16 09:23   Anneli Wester
Tack Hans!! 2 maj kan du se mig i TV-rutan i Go'kväll, vi får hoppas det blir bra där också! :)
 
2012-04-16 09:20   andersmossing
Nu har också jag lyssnat och sällar mig till skaran beundrare. Jag är själv i en svacka nu, efter en hjärtoperation som inte riktigt gick som den skulle, och vet hur svårt det är att ändra självbild och tankemönster. För mig ter sig bergsbestignigarna du gör som småsaker jämfört med den "livsresa" du berättar om i radioprogrammet. Nog för att jag anat det, men nu vet jag att du är en tuffing!
 
Svar 2012-04-16 09:28   Anneli Wester
Tack Anders! Japp, bergen är verkligen småpotatis i jämförelse med vad jag slitit med tidigare. Ledsamt med hjärtat, vi får hoppas att det blir bra, annars får man så att säga börja gilla läget som det är, men det är inte alltid lätt. Lycka till!
 
2012-04-16 09:23   andersmossing
dubbelpost
 
Svar 2012-04-16 09:28   Anneli Wester
Småpotatis! ;))
 
2012-04-16 10:20   Bloggomann
Mycket, mycket fin intervju. Jag har haft dålig koll på dig tidigare, Annelie, men du känns som en bra förebild både som "äventyrare" (fast du inte gillar ordet ) och som människa. Lycka till på dina expeditioner! //Erik
 
Svar 2012-04-20 22:25   Anneli Wester
Tack för fina ord Erik! :)
 
2012-04-21 10:18   OBD
Tack Anneli, för en mycket trevlig intervju.
Ser fram mot Go´kväll 2 maj.
 

Läs mer i bloggen

SYRIA will rise again! Del 3

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen för att hjälpa till med de syriska flyktingarna.


Gömde ju alldeles bort att göra klart det här! Här kommer del 3 från syriska gränsen tidigare i år. Skulle åkt dit igen häromveckan, biljett var köpt och allt, men var tvungen att ställa in. Nästa vecka blir det en sväng tillbaka till Nepal. Men här är tredje del en av resan till syriska gränsen tidigare i år. Jag är i Reyhanli precis vid syriska gränsen, vid den gränsövergång där flest flyktingar lämnat Syrien. 

Jag gör som de andra delarna, lägger in mina Facebookinlägg och bilder. Välkomna att följa mig där, länk längst ner i inlägget. Det är lite mer live-känsla och väldigt mycket mer respons och liv där. 

Här är del 1 och här del 2 för er som vill ta det från början.

SYRIA will rise again! Del 2

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen för att hjälpa till med de syriska flyktingarna.

Den turk-syriska gränsstationen precis utanför stan är om jag förstått det rätt den gränsstation där flest flyktingar tagit sig ut ur Syrien. De flesta tar sig vidare. En del stannar här. Startar ett nytt liv. 

SYRIA will rise again! Del 1

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen och bloggar på plats!

Packar. Minipackning. Det blev inte ens 5 kilo. Och hälften behöver jag egentligen inte. Funderar på att köra micropackning och slänga ut den halvan.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.