Bloggar > Annelibloggen > Anneli föreläser i Göteborg ...

Annelibloggen

Livets äventyr

Anneli föreläser i Göteborg 13 maj

JAAAA, DAGS FÖR FÖRELÄSNING!!!!!

Jag trodde inte jag skulle kunna få in det innan Pakistan nu i maj men det är så många som har frågat så då måste det naturligtvis bli så, allt går om man vill!


Foto Nicke Johansson

13 maj blir det event med föreläsning, mingel och snack och goa gubbar, en picknickpåse med prova på min äventyrsmat, glass så klart, känn och kläm på min utrustning, testa min träning med min tränare Niclas Oppäng med ett prova-på-pass Military Fitness, you name it!

 

Just det, you name it! Föreläsningen har ju kommit till för att ni har bett om det. Nu blir det ju ett helt event så ni kan ju komma med mer idéer. Vad vill ni ha?? You name it! Bäst att är skicka din idé på sms för jag är ute och fixar hela hela helgen. 073-84 62 752 och ja, kom igen, inte fega!! =:)

Det blir en lite uppiffad version av den absolut mest populära föreläsningen, om min mycket speciella historia och varför jag håller på med det här med äventyren. Föreläsningen brukar upplevas mycket inspirerande och jag delar med mig av mina knep om hur jag försöker ratta livet och tillvaron på äventyren, trots mina hinder, och det går att tillämpa av alla. Föreläsningen kan bli lite väl tuff för barnen så vi kör med 15 årsgräns.

Det är dagen efter Göteborgsvarvet så några kommer kanske att vara lite wobbliga i benen men det är lugnt, träningspasset är ett prova-på-pass och övningarna kommer att vara fokuserade till överkroppen så alla kan vara med. Inte mycket löpning alls utan konditionsträningen sker på en plats efter ork och styrkeövningarna sker med den egna kroppen som belastning.

Skatås i Göteborg is the place to be och shit vad kul!
Boka här!!! Faktura kommer med posten.

Ni som har biljetter till föreläsningar, japp, de gäller för hela eventet! Anmäl er via länken och skicka mig ett meddelande eller sms att ni komer med biljett och namn, så ser jag till att det inte kommer någon faktura. Glöm inte ta med biljetten!

5:ans spårvagn mot Torp, hållpats Wealndergatan. Gå över ronden, fortsätt mot skogen och uppför en najs backe, 5 min. Parkering finns. Följ skyltar mot Lisebergsbyn och precis innan ni svänger in på campingen så fortsätter ni rakt fram och uppför backen istället.

Jag lägger in min facebook här så kan ni tjuvkika härifrån på eventuellt skvaller om eventet. Här är min hemsida som vanligt. 

Här på utsidan har ni bara sett mina skrivna ord - här har ni mig i Go'kväll i SvT 1 den 2 maj. Dels en intervju men också slutet då jag äter hamburgare så det står häriga till!!

 

Inlagt 2012-04-28 03:57 | Läst 17036 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2012-05-03 08:59   brigas
Vilket fint TV-inslag i Gokväll.När man ser dej och hör dej är det en annan ton än i det skrivna;mer tillbakadraget än gåpåigt.
Lycka till med nästa berg!
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Position


I samarbete med

Arkiv

Kategorier

Etiketter

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook