Rockar livet i Annelistyle.

Användarnamn: Anneli

Intressen:

Mer på profilsidan


Anneli helt naken

Just nu är det en 7-sidig artikel om mig i magasinet Filter, no 25.

Jag övervägde länge och väl om vi skulle ta med så mycket och bestämde till sluta att det är en osentimental, rak och rättvis artikel så japp, vi kör på det.

Livet är som det är, det är inte så mycket att göra med det, take it or leave it och jag som har provat allt kan bara säga - life rules! Min innerligaste önskan är att artikeln kan hjälpa andra att också känna sig förvissade om det.

Det är naturligtvis lite nervöst vad reaktionerna ska bli. Jag hoppas ni har förståelse för att det inte är helt lätt att gå ut med det där så jag ber – var mig nådig!!Artikeln finns inte på nätet.
Tillägg: Johådå! Hääääär är den!!! 
 

________________________
Här har ni min engelska facebooksida
Här är min privata svenska facebook, där går det bra att följa mig.  
Och här har ni min hemsida. Där kommer snart nytt, heja!
________________________  

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?
2012-03-28 11:02   MonicaKa
Det var en jättebra artikel. Filter är en ruggigt bra tidning, tycker jag.

Se det såhär, skulle du inte vara naken på nästa topp? Perfekt förberedelse, ju! Eller var det bara snack med nakenbilderna? Hihi!
 
Svar 2012-03-28 11:11   Anneli Wester
Tack! Det är med nakenbilden på toppen är pur äkta, jag ska verkligen försöka få till den. Kan nog tänka mig att göra ett extra försök bara för att få till en sån bild. Drömmer också om att stå på toppen av ett 8000-berg med en levande blomma!
 
2012-03-29 21:30   pjurka
Jag tycker det var en väldigt bra artikel. Det är alltid intressant att läsa om livsöden, även om (eller kanske speciellt om) de inte riktigt faller inom den vanliga, lyckliga mallen. Ju fler som vågar vara ärliga desto bättre hoppas jag att vårt samhälle blir.
 

Läs mer i bloggen

SYRIA will rise again! Del 3

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen för att hjälpa till med de syriska flyktingarna.


Gömde ju alldeles bort att göra klart det här! Här kommer del 3 från syriska gränsen tidigare i år. Skulle åkt dit igen häromveckan, biljett var köpt och allt, men var tvungen att ställa in. Nästa vecka blir det en sväng tillbaka till Nepal. Men här är tredje del en av resan till syriska gränsen tidigare i år. Jag är i Reyhanli precis vid syriska gränsen, vid den gränsövergång där flest flyktingar lämnat Syrien. 

Jag gör som de andra delarna, lägger in mina Facebookinlägg och bilder. Välkomna att följa mig där, länk längst ner i inlägget. Det är lite mer live-känsla och väldigt mycket mer respons och liv där. 

Här är del 1 och här del 2 för er som vill ta det från början.

SYRIA will rise again! Del 2

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen för att hjälpa till med de syriska flyktingarna.

Den turk-syriska gränsstationen precis utanför stan är om jag förstått det rätt den gränsstation där flest flyktingar tagit sig ut ur Syrien. De flesta tar sig vidare. En del stannar här. Startar ett nytt liv. 

SYRIA will rise again! Del 1

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen och bloggar på plats!

Packar. Minipackning. Det blev inte ens 5 kilo. Och hälften behöver jag egentligen inte. Funderar på att köra micropackning och slänga ut den halvan.


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.