Bloggar > Annelibloggen > Anneli helt naken

Annelibloggen

Livets äventyr

Anneli helt naken

Just nu är det en 7-sidig artikel om mig i magasinet Filter, no 25.

Jag övervägde länge och väl om vi skulle ta med så mycket och bestämde till sluta att det är en osentimental, rak och rättvis artikel så japp, vi kör på det.

Livet är som det är, det är inte så mycket att göra med det, take it or leave it och jag som har provat allt kan bara säga - life rules! Min innerligaste önskan är att artikeln kan hjälpa andra att också känna sig förvissade om det.

Det är naturligtvis lite nervöst vad reaktionerna ska bli. Jag hoppas ni har förståelse för att det inte är helt lätt att gå ut med det där så jag ber – var mig nådig!!Artikeln finns inte på nätet.
Tillägg: Johådå! Hääääär är den!!! 
 

________________________
Här har ni min engelska facebooksida
Här är min privata svenska facebook, där går det bra att följa mig.  
Och här har ni min hemsida. Där kommer snart nytt, heja!
________________________  

Inlagt 2012-03-27 07:27 | Läst 12990 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2012-03-28 11:02   MonicaKa
Det var en jättebra artikel. Filter är en ruggigt bra tidning, tycker jag.

Se det såhär, skulle du inte vara naken på nästa topp? Perfekt förberedelse, ju! Eller var det bara snack med nakenbilderna? Hihi!
 
Svar 2012-03-28 11:11   Anneli Wester
Tack! Det är med nakenbilden på toppen är pur äkta, jag ska verkligen försöka få till den. Kan nog tänka mig att göra ett extra försök bara för att få till en sån bild. Drömmer också om att stå på toppen av ett 8000-berg med en levande blomma!
 
2012-03-29 21:30   pjurka
Jag tycker det var en väldigt bra artikel. Det är alltid intressant att läsa om livsöden, även om (eller kanske speciellt om) de inte riktigt faller inom den vanliga, lyckliga mallen. Ju fler som vågar vara ärliga desto bättre hoppas jag att vårt samhälle blir.
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

I samarbete med

Arkiv

Kategorier

Etiketter

Logga in

Tips!