Rockar livet i Annelistyle.

Användarnamn: Anneli

Intressen:

Mer på profilsidan


Sisten i är en skit!

Vems tillåtelse behöver du för att drömma what so ever?

Vems tillåtelse behöver du för att känna what so ever?

Vems tillåtelse behöver du för att tänka what so ever?

Vems tillåtelse behöver du för att att göra what so ever?

Vill du?

Okej, då kör vi, sisten i är en skit!

I vadå?

Ja, vad drömmer du om?

De här skorna som jag fått av Kayland är mina dreams come true skor. De står alltid framme i vardagsrummet och hjälper mig hålla drömmandet vid liv. När jag fick dem började jag genast att öva hemma på kökssoffan. Det gör jag än idag och kökssoffan ser också ut därefter. Äh, vad gör det? Att hålla drömmandet vid liv är värt mer än alla världens kökssoffor.
_____________________________________  

Var rädda om varandras drömmar. Säg inte massa negativt om dem. Kan du inte hitta något positvt att säga så fundera på att hellre bara vara tyst. Drömmarna står för något. Det viktigaste är inte exakt hur drömmen och drömmandet uttrycks just nu. Utan det viktiga är själva processen. Att drömma. Att känna. Hopp. Tro. Säger du något negativt om någons drömmar så säger du det också till det som det står för. Och vet du, en dröm kan vara det enda som hjälper en männniska framåt. Så skada inte det. Ha inte sönder det. Tror du inte på dem så är det din sak, men blaja inte ner andras känsla, andras drömmar, andras hopp, för att du inte förmår förstå, känna, tro. Drömmarna står ju för nåt. Det är det som är det vikgaste. Drömmande är bland värdefullaste som finns. Så var rädd om det. 

Och vet du. Blaja inte ner dina egna drömmar heller. Var snäll mot dem. Var rädd om dem. Det är bland det värdefullaste du har.  

Kram till alla som vill ha! 
Anneli
_____________________________________ 
För er som undrar vem jag är, här finns en fantastiskt välskriven artikeln om min bakgrund i det ansedda Magasinet Filter. Jag måste varna, det är starkt!

Här har ni min engelska facebooksida
Här är min privata svenska facebook, där går det bra att följa mig.  
Och här har ni min hemsida. Där kommer snart nytt, heja! 
_____________________________________  

Läs mer i bloggen

SYRIA will rise again! Del 3

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen för att hjälpa till med de syriska flyktingarna.


Gömde ju alldeles bort att göra klart det här! Här kommer del 3 från syriska gränsen tidigare i år. Skulle åkt dit igen häromveckan, biljett var köpt och allt, men var tvungen att ställa in. Nästa vecka blir det en sväng tillbaka till Nepal. Men här är tredje del en av resan till syriska gränsen tidigare i år. Jag är i Reyhanli precis vid syriska gränsen, vid den gränsövergång där flest flyktingar lämnat Syrien. 

Jag gör som de andra delarna, lägger in mina Facebookinlägg och bilder. Välkomna att följa mig där, länk längst ner i inlägget. Det är lite mer live-känsla och väldigt mycket mer respons och liv där. 

Här är del 1 och här del 2 för er som vill ta det från början.

SYRIA will rise again! Del 2

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen för att hjälpa till med de syriska flyktingarna.

Den turk-syriska gränsstationen precis utanför stan är om jag förstått det rätt den gränsstation där flest flyktingar tagit sig ut ur Syrien. De flesta tar sig vidare. En del stannar här. Startar ett nytt liv. 

SYRIA will rise again! Del 1

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen och bloggar på plats!

Packar. Minipackning. Det blev inte ens 5 kilo. Och hälften behöver jag egentligen inte. Funderar på att köra micropackning och slänga ut den halvan.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.