Bloggar > Annelibloggen > Anneli + Utsidan = SANT

Annelibloggen

Livets äventyr

Anneli + Utsidan = SANT

Japp, så ligger det till. Jag och Utsidan har känt varandra
ett bra tag men nu har vi blivit tjenis på det lite allvarligare planet.

Vad var då vitsen med det? Jo, jag behöver ju kunna nå ut till folk i min blogg när jag t.ex. har en föreläsning på gång. Vanligtvis får man inte göra reklam för en egen föreläsning mer än i kalendern här på utsidan och jag började känna mig tvungen att hitta någon annanstans att blogga, så jag kan skriva även om sådant. Men samtidigt vill jag helst vara kvar här, som jag tycker är ett folkligt ställe att hänga på. Jag sysslar med värstingäventyr för vanligt folk, inget special super duper, och vanligt folk hänger här och då vill jag också hänga här!

Så vi jag tog ett snack, Utsidan och jag, – kan vi hitta en lösning? Och vill man så går det!

Det betyder att mycket av det jag skriver, även artiklar, kommer att finnas här på utsidan framöver också, att jag har kvar min blogg här och att ni kommer att få lite mer info om vad som händer runt omkring. Således förhoppningsvis till nytta för alla!

Första inlägget av den nya varianten kommer i morgon - om min flång nya och första värstingsponsor  – Military Fitness – som jag blev tipsad om av Monica här på utsidan för 1½ år sedan och som jag har tränat med sedan dess. Vi har precis också blivit lite mer tjenis vi också. Jag tänker inte bara på mig själv när jag dealar med mina sponsorer utan även på er så i morgon kommer ett juste specialare till alla!

Shit vad kul och nu kööööör vi!!!

Till min hemsida 
Till min facebook
(öppnas i nytt fönster!)

Inlagt 2011-10-14 22:12 | Läst 7734 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2011-10-14 22:42   Håkan Friberg
Alltså... jag förstår inte...? Vad blir det för skillnad?
Vad är det för överenskommelse ni har?
 
Svar 2011-10-14 23:11   Anneli Wester
Ajdå, jag trodde det var klart med att det står bredvid texten om samarbetet. Det kommer väl i helgen då!
Det kommer att stå bredvid t.ex. mina artiklar att de produceras i samarbete med "Anneli was here!!" , i form av en bild, samma som som finns på bilderna ovan. Det använder jag på min hemsida.

Samarbetsavtalet/sponsoravtalet innebär bl.a. att jag har lite friare tyglar om vad man får skriva. Det finns tydliga regler om vad man får och inte får skriva i t.ex. en blogg. En del struntar i det men jag har försökt att hålla mig ordningsam. T.ex. kan man inte skriva att man ska hålla en föreläsning där och där, det anses som marknadsföring. Men nu kan jag skriva det. Sedan mer i detalj vad avtalet innebär får väl anses vara en företagshemlighet! ;)
 
2011-10-15 10:14   seobserver
Det ser vi fram emot!
Företagshemligheterna kommer nog fram underhand;-)=
 
2011-10-17 09:45   desireman
Riktigt kul! Ser fram emot det :-)
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

I samarbete med

Arkiv

Kategorier

Etiketter

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!