Bloggar > Annelibloggen > Anneli och 2013

Annelibloggen

Livets äventyr

Anneli och 2013

Hallå hallå hallå!!

Jag fick en snabbintervju med frågor och svarade men redaktören hade redan kastat in en annan snabbis. Jag fick göra vad jag ville med den så jag lägger upp den här vettja! Det är inte bara äventyr utan lite av varje om livet – precis som jag!

Året som gått?
För ett år sedan började jag skriva på en bok om min trasiga bakgrund och vägen tillbaka och jag trodde att jag var klar med allt det gamla men oj vad fel jag hade! Jag har fått lägga allt åt sidan och bara arbeta med mig själv på heltid och det har tagit ett år - mitt livs viktigaste år då jag har skapat en helt ny potential för framtiden och allra viktigast, herregud vad bra man kan må!

Favoritplats i livet just nu?
Varierar efter humör, just nu längtar jag till nåt nördhäng i New York, pulsen, kreativiteten och allt är möjligt-känslan. Hemma älskar jag att gosa in mig i ett gäng lena filtar med några softa låtar.


Bara vara. En konst som jag äntligen lärt mig.  Även om det känns lite så där ibland så funkar det ändå. 

Julafton?
Känner mig inte alls julig i år och kollade om det fanns nåt SPA som var öppet men nä, hittade inget. Så det blir hemmahäng på dan och bara dricka ojuliga smoothies och sen far och brorsan som bor i Kina och jul på kvällen.

Längtar till?
Bara vara-hänga med nya människor med brokig bakgrund som gett dem massa annorlunda idéer som man får känna på.

Träningen?
Är igång igen efter att den inte fick plats samtidigt som jag rockade headstuff och min bakgrund. Jag gjorde fyrtio helt okej armhävningar i morse så jag har inte tappat så jättemycket. Det kommande året blir det kickboxning, kundalindayoga, pt-pass hos min nya sponsor privatträningskliniken WestCoast4 och lite löpning på det. Ja just det, jag har börjat åka longboard igen, dels för frihetskänslan men också ett kul sätt att träna upp min bråkiga balans. 

 
Longboardstillverkaren Urskog pimpar mig med massa glädje!! 

Äventyren?
Hela livet känns som ett enda stor megaäventyr just nu men ska förhoppningsvis komma iväg på ett mer världsligt äventyr till min älskedröm - att tälta solo i alpin stil på 8201 m höga Cho Oyu i sommar. Skulle ha åkt i somras men fick skjuta på det, jag var alldeles för rörig i skallen.

Sponsorer?
De har varit helt galet kärleksfulla, förstående och peppande det här året. Jag har inte uppdaterat min hemsida och blogg det här året men det har trillat in massa nya samarbetspartners och det känns helt overkligt ibland - att ha Hotel Stureplan som basläger i Stockholm, sist grät jag när jag satte mig på sängen när jag hade checkat in, känns som en saga.


Mitt Stockholmsvardagsrum på Hotel Stureplan, snajs!
Foto: Fredrik Reuterhäll 

Facebook?
Ja herregud, hur gick det där till? Jag hade 832 följare i mars i år och nu är det långt över hundra tusen. Jag delar mitt liv som det är, inget skrytfönster, inget finputsat glamour, bara som jag är, inkl. psykbryt de mörka nätterna men också tokigt mycket glädje de ljusa dagarna.

Köksväggen?
Haha, ja, den har blivit en grafittivägg. Bättre att gå loss på den än ut och bråka med livet om nätterna. Den byter skepnad var och varannan dag. Jag bor i hyreslägenhet så det blir lite bökigt den dag jag flyttar men äh, det löser sig.


Firade 100.000 följare på Facebook på köksväggen!  

Tatueringar?
Ja, nu har det blivit fem stycken nu. Känns som en kul kontrast till alla ärr jag har. Livet syns. Den sista - don't make drama, light a candle - är nog min favorit, den känns så len.


Valpen på Gothia Ink Tattoo pimpar mig med kärlek som varar!  

Pojkar – och flickor?
Ja för tusan, make me want you and I’m yours, gäller alla, haha, jodå, det är nytt och kul är väl det, innan missade jag ju halva marknaden!

Drömmar?
Angående det där temat personlig utveckling så känns det som hela sista året varit som en dröm och jag är alldeles omtumlad av all förändring men visst, om nån snajsig loverboy messar mig frågan om de får bjuda med mig till nån paradisö en vecka så skulle jag nog inte banga just nu.

Året som kommer?
Jag bara låter livet hända men jag är helt crazy nyfiken! Tänk vad mycket jag har gjort i livet när jag har vart helt knas, tänk då på vad jag kan göra nu när jag kan lägga all den fokus och energi som det slukade på något kreativt i stället! 

Föreläsningar? 
Företag, kommuner, skolor, kick off, läkarkongresser, anti-våldsdagar, äventyrsmässor, psykiatridagar, fritidsgårdar, privata fester, inspirationsdagar, precis allt och lite till! Och alla är toknöjda från topp till tå så det är winwin åt alla håll. Sist jag föreläste var det en som lyssnade och som har hört det mesta inom personlig utveckling, inspiration och hälsa i Sverige och sa att det var topp tre. Någonsin. Sånt känns länge i hela kroppen. 

Boken?

Kommer när boken och jag är redo! Pusselbitar faller på plats så det står härliga till just nu så har jag tålamod så kommer den bara att bli bättre.

Och så kan jag väl lägga in en extra.
Bloggen?
Den har bara lite vila precis som jag, I’ll be back!

Kram! kram kram! 
Anneli


Här är länk till min crazy facebooksida 
Min facebook är öppen för alla även om man inte har facebook fast man kan inte se kommentarer och sånt. 

För er som inte vet vem jag är - här är en artikel. Jag måste varna för det är starkt! 
Årets Äventyrare berättar om livsresan som tog henne till världsrekord i Himalaya - Magasinet Filter 

Inlagt 2013-12-20 23:53 | Läst 18650 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

I samarbete med

Arkiv

Kategorier

Etiketter

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!