Bloggar > thomasvandraren > 11 maj Distanser

thomasvandraren

Här finns vandringar jag gjort i Sverige. Jag bor i Stockholm och vandrar gärna i de svenska fjällen.

11 maj Distanser

Jag mätte lite snabbt hur långt jag kommer att gå, och inser att det inte är alltför långt varje dag, om jag går lika långt varje dag. Ungefär 18 mil blir det. 14 dagar tänkte jag vara ute.

Det verkar som om jag kan klämma in lite vilodagar också. Eller kanske någon enklare toppbestigning, om nu en toppbestigning kan vara enkel.

Ryggsäcken lär väga en del, och den jag beställde hämtade jag idag. Den är rymlig.

Tyvärr blir det ingen provvandring förrän den 27-28 maj. Är upptagen med annat samt även på resande fot. Desto mer tid att förbereda provvandringen.

Åter till distanser. Hur långt ska man gå på en dag? Jag tycker att "det beror på". Målet med den här vandringen är att njuta, vila och uppleva. Koppla av och koppla bort. Koppla upp sig går ju inte, vilket känns bra.

Jag vet inte vad dagsransonen med käk kommer att väga, men säg 600 gram, ev lite till. Då blir det nästan 10 kg mat. Ryggsäcken lär väga en del i början av vandringen.

Jag tror att det blir att fokusera på mat nu. Börja prova torka själv och blanda till olika frukostblandningar. Ska botanisera på de sidor jag känner till.

Det här blir kul :-)

Inlagt 2017-05-11 22:22 | Läst 2127 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar