Bloggar > thomasvandraren > 11 juli Provvandring

thomasvandraren

Här finns vandringar jag gjort i Sverige. Jag bor i Stockholm och vandrar gärna i de svenska fjällen.

11 juli Provvandring

Någonting jag lärt mig med tiden är att förbereda mig, ibland väl och ibland lite mindre väl vilket man sedan fått äta upp. Nu ska jag till Jämtlandsfjällen och kom på att jag inte gått Jämtlandstriangeln i sin helhet någon gång. Det kommer jag inte göra nu heller, då det blir lite för kort denna gång.

Jag tänkte starta vid Storlien...vandra lite lagom lång om dagen och avsluta vid någon helt annan plats. Jag var inne på Storulvån, Vålådalen, Kläppen...

Jag tror att jag har bestämt mig för en tur. Idag packade jag ryggsäcken med 15 liter vatten, tältet och liggunderlaget och gick en sväng, för att känna efter hur allt kändes. Det blev även provvandring med byxorna, denna gång som shorts.

Kängorna kändes bra, men jag kommer att ha pelottsulorna i nästa gång jag ska provvandra hemmavid...dvs imorgon.

Shortsen kändes väldigt bra och luftiga. Nöjd!

Ryggsäcken satt som en smäck. Jag bar med höften och hade lagom med vikt på axlarna. Mycket nöjd med köpet!

Det blev 11 km...kändes väldigt bra. Ska bli minst 12 km i morgon.

Dagen trevligaste överraskning var alla blåbär som ropade: "Kom och ät upp oss!". Det blev lagom paus från vandringen.

Jag konstaterade att jag gick lite drygt 4 km/h, vilket stämmer med vad jag brukar gå i fjällen...3-4 km/h.

Förutom att gå/träna under veckan kommer jag att skaffa mat...bryr mig inte om att torka maten själv denna gång. Jo, kanske köttfärs...kanske...Å kanske något annat...kanske...

Jag har några, typ tillräckligt många PowerBar Energize Bar Bella Italia som jag tänkte ha på vandringen. Jag tyckte att den var ok, medans andra ansåg att den smakade [email protected]!!, och alltså inte var ätbar. Visst är den ät(bar)...där fick jag till det :-)

That´s all folks!

Inlagt 2017-07-11 17:18 | Läst 4619 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook