Rockar livet i Annelistyle.

Användarnamn: Anneli

Intressen:

Mer på profilsidan


Anneli + Utsidan = SANT

Japp, så ligger det till. Jag och Utsidan har känt varandra
ett bra tag men nu har vi blivit tjenis på det lite allvarligare planet.

Vad var då vitsen med det? Jo, jag behöver ju kunna nå ut till folk i min blogg när jag t.ex. har en föreläsning på gång. Vanligtvis får man inte göra reklam för en egen föreläsning mer än i kalendern här på utsidan och jag började känna mig tvungen att hitta någon annanstans att blogga, så jag kan skriva även om sådant. Men samtidigt vill jag helst vara kvar här, som jag tycker är ett folkligt ställe att hänga på. Jag sysslar med värstingäventyr för vanligt folk, inget special super duper, och vanligt folk hänger här och då vill jag också hänga här!

Så vi jag tog ett snack, Utsidan och jag, – kan vi hitta en lösning? Och vill man så går det!

Det betyder att mycket av det jag skriver, även artiklar, kommer att finnas här på utsidan framöver också, att jag har kvar min blogg här och att ni kommer att få lite mer info om vad som händer runt omkring. Således förhoppningsvis till nytta för alla!

Första inlägget av den nya varianten kommer i morgon - om min flång nya och första värstingsponsor  – Military Fitness – som jag blev tipsad om av Monica här på utsidan för 1½ år sedan och som jag har tränat med sedan dess. Vi har precis också blivit lite mer tjenis vi också. Jag tänker inte bara på mig själv när jag dealar med mina sponsorer utan även på er så i morgon kommer ett juste specialare till alla!

Shit vad kul och nu kööööör vi!!!

Till min hemsida 
Till min facebook
(öppnas i nytt fönster!)

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?
2011-10-14 22:42   Håkan Friberg
Alltså... jag förstår inte...? Vad blir det för skillnad?
Vad är det för överenskommelse ni har?
 
Svar 2011-10-14 23:11   Anneli Wester
Ajdå, jag trodde det var klart med att det står bredvid texten om samarbetet. Det kommer väl i helgen då!
Det kommer att stå bredvid t.ex. mina artiklar att de produceras i samarbete med "Anneli was here!!" , i form av en bild, samma som som finns på bilderna ovan. Det använder jag på min hemsida.

Samarbetsavtalet/sponsoravtalet innebär bl.a. att jag har lite friare tyglar om vad man får skriva. Det finns tydliga regler om vad man får och inte får skriva i t.ex. en blogg. En del struntar i det men jag har försökt att hålla mig ordningsam. T.ex. kan man inte skriva att man ska hålla en föreläsning där och där, det anses som marknadsföring. Men nu kan jag skriva det. Sedan mer i detalj vad avtalet innebär får väl anses vara en företagshemlighet! ;)
 
2011-10-15 10:14   seobserver
Det ser vi fram emot!
Företagshemligheterna kommer nog fram underhand;-)=
 
2011-10-17 09:45   desireman
Riktigt kul! Ser fram emot det :-)
 

Läs mer i bloggen

SYRIA will rise again! Del 3

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen för att hjälpa till med de syriska flyktingarna.


Gömde ju alldeles bort att göra klart det här! Här kommer del 3 från syriska gränsen tidigare i år. Skulle åkt dit igen häromveckan, biljett var köpt och allt, men var tvungen att ställa in. Nästa vecka blir det en sväng tillbaka till Nepal. Men här är tredje del en av resan till syriska gränsen tidigare i år. Jag är i Reyhanli precis vid syriska gränsen, vid den gränsövergång där flest flyktingar lämnat Syrien. 

Jag gör som de andra delarna, lägger in mina Facebookinlägg och bilder. Välkomna att följa mig där, länk längst ner i inlägget. Det är lite mer live-känsla och väldigt mycket mer respons och liv där. 

Här är del 1 och här del 2 för er som vill ta det från början.

SYRIA will rise again! Del 2

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen för att hjälpa till med de syriska flyktingarna.

Den turk-syriska gränsstationen precis utanför stan är om jag förstått det rätt den gränsstation där flest flyktingar tagit sig ut ur Syrien. De flesta tar sig vidare. En del stannar här. Startar ett nytt liv. 

SYRIA will rise again! Del 1

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen och bloggar på plats!

Packar. Minipackning. Det blev inte ens 5 kilo. Och hälften behöver jag egentligen inte. Funderar på att köra micropackning och slänga ut den halvan.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.