Trangias nyheter...

.... har berörts i tidigare trådar ... men inte just denna: http://www.trangia.se/2887.serie_35.html där allt är i non-stick:

4727.Trangia_35_5.jpg


Vad är nyttan av att hela jäkla köket är i non-stick?

ps. hemsidan är lite uppdaterad också. ds
 
Snyggare? borde i varje fall vara mera lättdiskat avseende matrester vid överkokningar etc + att eventulla sotbeläggningar är lättare att få den. Sen lossnar säkert beläggningen vartefter och då kanske vissa konsumenter köper nytt kök varför Trangia får sälja fler kök.

Thure
 

Aktuellt

På två hjul genom Karelen: Grusvägar, bastur och möten för livet

Två irländska cyklister reser till finska Karelen för att utforska områdets “grå guld” – alla övergivna, slingrande grusvägar.

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

Månadens fråga: Hösten är här – vad lockar mest?

Är hösten en tid för svampplockning runt knuten – eller lockar äventyren? Vi tar pulsen på Friluftssverige hösten 2025.

Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.
Svart är ju en populär färg. Hela Optimus sortiment är ju numera svart.


Det står visserligen att ALLT är i non-stick, de kunde åtminstonde ha målat hantaget svart också då kanske, att ha det i non-sticka hade väl inte varit så praktiskt.
 
Hm...kan någon som vet förklara logiken bakom Trangias modellbeteckningar. Jag ser den inte. Om det nu finns någon.
 
Själv röstar jag på hårdanodiserat aluminium. Hårdare än teflon & obehandlat aluminium, lättare än duossal, billigare än titan. I övrigt samma egenskaper som teflon, dvs non-stick, med skillnaden att man kan använda metallredskap. Avger, vad jag vet, inga otrevligheter som aluminium gör.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips