Bloggar > thomasvandraren

thomasvandraren

Här finns vandringar jag gjort i Sverige. Jag bor i Stockholm och vandrar gärna i de svenska fjällen.

19 augusti Reflektion av vandringen

Nu har jag skrivit klart i min anteckningsbok. Det blev ganska många sidor. Återstår att föra över det till Word. Men jag har inte bråttom. Då jag under hösten, har faktiskt startat med det, ska plugga till PT så kommer all min lediga tid att gå till studier.

Vandringen var helt fantastisk och vi njöt hela tiden. Tror att allt blev så bra då vi inte hade planerat alltför mycket. Vi skulle till Ritsem, och vi skulle till Sarek. Gärna upp på någon topp. Mer än så var inte planerat.

Jag tror att nästa års vandring blir till Muddus nationalpark, och karta har jag redan köpt. Har haft Muddus som ett drömmål under många år. Nästa år blir det av.

En bild från Padjelanta och årets vandring syns nedan.


Tältplatsen är vid sjön Sårjåsjavrre där Sårjåsjaurestugan finns. Magiskt vackert där.

Mer kommer senare, i reseberättelsen.

Postat 2018-08-19 12:56 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

12 augusti Hemkomst

Så sjukt nöjd med 12 dagar i Sulitjelma, Padjelanta och Sarek. Vi har haft en fantastiskt fin vandring med WOW-upplevelser varje dag.

Ska naturligtvis skriva en reseberättelse om det.

Några minnen jag har på näthinnan just nu är bestigningen av Majtoppen i Ahkkamassivet, där videträden, för det var TRÄD, som skulle forceras i den sjukt branta bestigningen från myren. Eller utsikten ned i Alggavagge när vi kom västerifrån och hade gått norr om sjön Alajavvre. Magiskt ögonblick.

Svarta spetsen bestegs också. Oj, vad högt upp man var. Alkavare kapell var en dröm att få uppleva liksom gruvområdet intill.

Först ska jag skriva rent anteckningarna, vilket blev bra många sidor. Sedan kommer en reseberättelse här.

Postat 2018-08-12 21:18 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!