Wok och tre stenar.

Enklaste tänkbara köket är att bära med sig en wokpanna. Denna ställer man på tre stenar. Bränslet är då oftast en torr gren/kvist som lätt att hitta.
 

Bilagor

  • wokstenar1.jpg
    wokstenar1.jpg
    82.2 KB · Visningar: 1,013
Matlagning

Värmen från den först brinnande och sedan glödande grenen räcker till att laga mat.
 

Bilagor

  • wokstenar2.jpg
    wokstenar2.jpg
    179.6 KB · Visningar: 983

Lästips

Europas okända pärlor – 10 vandringar bortom turiststråken

Sugen på att packa väskan och vandra utanför Sverige? Då är den här listan för dig!

Stabil sikt för skarpa naturupplevelser – Nikons nya kikare lyfter blicken

STABILIZED S ger stadig bild i varje ögonblick. Skarp optik, låg vikt och lång batteritid gör dig redo att se mer.

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.

Prisade prylar: här är vinnarna av Scandinavian Outdoor Award

Bland de vinnande produkterna finns bland annat en slittålig lättviktsryggsäck och en designklassiker i rostfritt stål.
Aska.

Lite vit aska är det enda som blir kvar efter matpausen. Stenarna räcker många år.
 

Bilagor

  • wokstenar3.jpg
    wokstenar3.jpg
    80.3 KB · Visningar: 899
Sköldpadda

Ett Trangia + en drivmedelsflaska är inte så lätt heller. Detta skall då packas i ryggsäcken. Wokpannan placeras som ett sköldpaddsskal utanpå säcken.
 

Bilagor

  • sköldwok.jpg
    sköldwok.jpg
    64.3 KB · Visningar: 796

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips