Bloggar > äventyriallt > I Abisko, nu är det dags!

äventyriallt

En 22årig tjej som har myror i brallan och svårt att sitta still, ser det mesta som att det går att göra till ett äventyr och tycker det är otroligt roligt att lära känna nya människor.

I Abisko, nu är det dags!

Nu har jag lämnat in min stora väska och cykelväska på STF här i Abisko som ska transporteras till Nikkaloukta och fått fin hjälp. Äntligen är det snart dags för avfärd för min första etapp ett till Riksgränsen på Rallarvägen som är runt 38 km men inte speciellt avancerat så det borde inte vara några större problem. Smått trött är jag eftersom jag inte alltid har lätt för att sova på dessa tåg, men det är lugnt. Just nu är det molnigt men regnar inte. 

Igår när jag hoppade på nattåget var det lite spännande hur jag skulle få plats med cykelväskan, 90l och min cykelryggsäck. Men det gick efter lite om och men, allt ska inte vara enkelt. De andra i min kupé var väldigt trevliga så vi hade en fin kväll tillsammans med mycket skratt och konversationer. Hoppas de får äventyr och en bra upplevelse dit de ska. 

Såhär såg det ut innan avfärd med mina prylar. 

Nä nu är det dags, projektarbetet startar. Det ska bli otroligt roligt att se hur jag klarar 18 dagar på egen hand i fjällen (även om jag troligtvis kommer stöta på folk på Kungsleden)

Inlagt 2016-06-19 12:31 | Läst 10635 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2016-06-20 11:44   mc690
Men vilken tur du planerar, ska bli kul att följa! Du verkar väl förberedd för dina 18 dagar på egen hand så det kommer gå finfint!
 
Svar 2016-06-20 15:52   duracellkanin
Tack vad snällt av dig! Men det är bara lilla väskan som ska med på turen, resten får stanna i Nikkaloukta tills jag hämtat det där. Det blir spännande att påbörja Kungsleden på cykel imorgon, och allt som kommer att stå i min väg. Ha en fin dag! :)
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!