Bloggar > äventyriallt > På lördag bär det av!

äventyriallt

En 22årig tjej som har myror i brallan och svårt att sitta still, ser det mesta som att det går att göra till ett äventyr och tycker det är otroligt roligt att lära känna nya människor.

På lördag bär det av!

Jag förstår inte riktigt än att det är dags att uppfylla en av barndrömmarna jag haft på lördag, då åker jag nämligen nattåg upp till Abisko. Där kommer jag att först göra mitt projektarbete på cirka tre veckor som innebär MTB och trailrun innan praktiken börjar. Först tar jag mig bort till Riksgränsen på Rallarvägen för att sedan ta mig tillbaka till Abisko och påbörja Kungsleden ner till Nikkaloukta på cykel med Osprey Kyte 36 på ryggen. Det kommer antagligen vara vissa sträckor jag kan behöva dra cykeln men jag känner att det kommer vara lagom utmanande då jag är relativt ny på stigcykling. Cykeln lämnar jag antingen i Nikkaloukta eller i Kebnekaise och tar på mig löpar ryggsäcken (Salomon Agile 17) för att ta mig runt om i området kring Kebnekaise under lite mer än en vecka. Mycket fokus kommer dessutom vara på att ta det lugnt och slappna av, inte stressa och njuta av vackra vyer. Sträckorna kommer vara mellan 10-20 km om dagen löpmässigt och mellan 20-25 km cykelmässigt och jag kommer nog att testa att cykla och springa nattetid också eftersom det kommer vara stora delar av tiden, vilket blir spännande att se hur man påverkas av.

I sommar kommer mitt hem vara portabelt, dvs tält, det kommer att vara Hilleberg Akto som jag lånat av skolan och jag är enormt taggad på att testa solotält för det har jag inte gjort förut.

Min följeslagare och tvåhjulta vän är rätt färgsprakande och vi ska lära oss att stå ut med varandra.

Just nu består mycket av tiden att få tag i de sista prylarna jag behöver inför mina dryga tre månader i norr och göra mig allmänt redo för mina äventyr genom att utnyttja dygnet så mycket jag kan.

Inlagt 2016-06-13 17:18 | Läst 8029 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2016-06-13 20:41   Håkan Friberg
Hoppas att du rapporterar kontinuerligt. Skulle vara kul att följa dig.
 
Svar 2016-06-13 21:01   duracellkanin
Hej Håkan, kul att du tycker det och det är tanken. Jag ska göra mitt bästa för allt kommer bero på täckningen längs vägen. Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
2016-06-14 00:07   Anders V
Lycka till och njut av varje stund.
 
Svar 2016-06-14 11:11   duracellkanin
Tack så mycket Anders, jag ska göra mitt bästa!
Ha en fortsatt bra tisdag!
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in