Bloggar > äventyriallt > Hoppas på midnattssol

äventyriallt

En 22årig tjej som har myror i brallan och svårt att sitta still, ser det mesta som att det går att göra till ett äventyr och tycker det är otroligt roligt att lära känna nya människor.

Hoppas på midnattssol

Imorse tog jag mig till Abisko efter att mitt kök strulade när jag skulle äta middag bortanför Tornehamn så jag fick vända eftersom jag inte kunde äta middag eller frukost och jag var tvungen att ta reda på vilket fel det var. Visade sig vara gasen det var fel på tack och lov.

Har hängt här hela dagen, besökt Naturrum och grottat ner mig i diverse fakta. Pratat med många väldigt trevliga människor och sitter i matsalen med en kvinna och en tjej och ser solen går upp över berget och kommer fram. Så nu bestämmer jag mig för att försöka se midnattssolen, sprang ut och packade ihop lägret och dra redan klockan 21. Destination Abiskojaure, når jag inte dit slår jag camp på vägen om jag inte orkar men jag känner att jag måste testa att cykla nattetid. 

Allt annat känns ok, har fått reda på att jag kommer möta snö och massa slask på vägen av de som genomfört sträckan så det är jag medveten om. Men jag måste få utstå lite sånt också för att lära mig, vi har haft det för bra på våra turer med skolan helt enkelt. Ska bli intressant att se hur jag hanterar detta. 

Går dock inte att ladda upp bild av någon anledning, synd!

Nu är det på riktigt, blir nog svårt med internet förrän Kebnekaise. 

Inlagt 2016-06-20 20:39 | Läst 7657 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar