Bloggar > Det fria livet > Svalkande ljudinspelningar ...

Det fria livet

Eriks utflykter och äventyr

Svalkande ljudinspelningar från Muddus

På min Muddustur från februari-mars i år (som jag skrev om här) släpade jag med mig tung ljudinspelningsutrustning, främst tänkt att använda i videon från turen. Jag satte mig ner nu i sommarhettan (som dock har dämpats något här i Västerbotten) och lyssnade igenom ljuden, och kände hur jag omedelbart färdades tillbaka till den kalla vintern och till Muddus. Här nedan är en mix med dessa inspelningar, så om du vill få svalka för en stund, luta dig tillbaks, slappna av och känn kölden i vintermuddus!

Inlagt 2018-08-05 09:18 | Läst 6333 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2018-08-05 22:14   Christofer Bruhn
Härligt stämning !
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in