Rockar livet i Annelistyle.

Användarnamn: Anneli

Intressen:

Mer på profilsidan


2014-05-11

Argentina och berget bortom höjderna, #1

Ibland är resor längre än de borde få vara. Ibland är bergen högre än de borde få vara. Och ibland är vägen hem längre än den borde få vara. Men det går. Det erfor jag när jag åkte till Argentina för att lufta sin själ och sina vingar. Mitt största äventyr någonsin.

När jag kom hem började skriva en artikelserie om resan. Sen kom livet emellan och tog all plats. Nu är det dags igen. Här kommer artikelserien. Jag tar det från början. Resan är från januari 2013. Fast jag åkte strax innan jul. 

2014-03-13

Heja livet!



Heja livet.

Naturen. Känslan känner andra känslor.
Bergen. Tanken tänker andra tankar.
Himlen. Själen andas nytt liv. 

Nu är inget som förr.
Nu är inte jag som förr.
Nu är jag nyfiken på nu. 

2012-09-09

The girl doesn't give a shit och bara kör!

Nu har jag varit hemma en månad. Från Pakistan och min första resa till ett 8000-metersberg. En resa då jag aldrig kom över baslägerhöjd. Valde att avstå att ens försöka då jag uppfattade de yttre förhållandena alltför farliga i år.

Och hur känns det då?



2012-09-04

Skycamping in Stockholm is the shit! INTERVJU

Jag hade ett gäng möten i Stockholm förra veckan och tänkte att jag skulle bo flott och tältade på toppen av Hamarbybacken tre nätter. Min polare och Sveriges goaste äventyrare Pierre Näsman kom med bullar och filmkamera!!

2011-06-17

Full ös med expeditionsmaten!

Herreguuud vad pinaler överallt!!!! 

Annelis superoxidantchokladkakor är klara, ärtor på tork i ugnen, torkad broccoli som packas, torkat kött och ägg och ja hjälp vad grejer!! Köket hålls minutiöst rent, maten ligger sen i högar på golvet i sovrummet innan den ska packas ner i tunnan.

Sida: Första Föreg. 1 2 3 Nästa Sista 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.