Vandringstjejen med passion för jakt

Älskar allt som har med friluftsliv att göra. Jag har vandrat 1000-tals mil genom 16 länder - Sverige, Norge, Danmark, Polen, Estland, Lettland, Litauen, Tyskland, Liechtenstein, Österrike, Frankrike, Portugal, Schweiz, Italien, Slovenien, Tjeckien. Tog jägarexamen 2017 och jagar hela hösten och vintern!

Är du intresserad av långfärdsskridskor?

Jag har skrivit en blogg om när jag, sambo, min dotter och mina bonusar åkte långfärdsskridskor på "vår sjö" Norrviken i Sollentuna.
Norrviken är känt för sin skridsko is och här finns också Skridskotullen som är start och målplats för många som åker på sjöisbanan. Skridskotullen hittar du vid Norrvikens IP. Vid Skridskotullen hyr de ut långfärdsskridskor, säljer korv, kaffe, bullar, varm saft med mera. De erbjuder även slipning av skridskor.
Vi ger oss bara ut på isen när "Norrvikens Sjöisbana" går ut med meddelande när de har mätt tjockleken på isen. Vi åker bara där de har plogat och godkänt isen.
Norrvikens Sjöisbana har en facebookgrupp där de meddelar när de mätt tjocklek på isen och när de tycker det är lämpligt att vara ute för barnfamiljer. Vi kollar alltid den dagliga rapporten innan vi ger oss ut.
Turen på bilderna gjordes i slutet av mars 2017 då isen legat tjock i över 2 månader.
Här är en länk till min webb där du kan hitta karta och se bilder;
/Helena Traneving

Du kan även följa mig på instagram: @helenatraneving

eller på facebook; https://www.facebook.com/vandringstjejen/

#vandringstjejen #äventyrsfamiljen #helenatraneving

Inlagt 2018-01-24 09:46 | Läst 3973 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in