Bloggar > Annelibloggen

Annelibloggen

Livets äventyr
Anneli Wester

Heja gärna om vi ses på Nordic Outdoor i helgen!

I helgen är det Nordic Outdoor  i Göteborg - jag föreläser inte i år men är där och kramas med sponsorerna och minglar runt - är ni där så heja jättegärna!! Jag har lovat bort mig på någon ... Läs mer..
Anneli Wester

Snällt häng i naturen som fungerar

Frågan är inte vad som skapar lycka. Frågan är vad som skapar lidande. Och sen arbeta bort det. Då blir det frid kvar. Frid är vårt naturliga lena tillstånd. Inte lycka. Men det kan kännas lyckligt ... Läs mer.. 1
Anneli Wester

Allt är inte guld som glimmar

To hunt for happiness in wealth is to strive for wrong gold. A peaceful mind doesn’t care about the brand on my shoes. It’s just there. When I am ready. Vad gör mig glad? Vad får mig att må bra? Ett ... Läs mer..
Anneli Wester

Heja livet!

Heja livet. Naturen. Känslan känner andra känslor. Bergen. Tanken tänker andra tankar. Himlen. Själen andas nytt liv.  Nu är inget som förr. Nu är inte jag som förr. Nu är jag nyfiken på nu.  Hur ... Läs mer..
Anneli Wester

Sisten i är en skit!

Vems tillåtelse behöver du för att drömma what so ever? Vems tillåtelse behöver du för att känna what so ever? Vems tillåtelse behöver du för att tänka what so ever? Vems tillåtelse behöver du för ... Läs mer..
Anneli Wester

Johodå - gladast vinner!

Tänker på ett träningspass förra veckan. Min träningspolare Jessica var sjuk men satt och kollade och hon förundrades över min mindset. Hur jag samlade ihop mig så snabbt till nästa övning och hur ... Läs mer..
Anneli Wester

Tälta ensam på toppen av K2? JA!!!

Jag skrev en post på min privata Facebook igår. På facebooken skriver jag mer fritt, vad som rör sig i skallen just nu. Här i bloggen ska det vara mer genomtänkt och på riktigt eller vad man ska ... Läs mer.. 1
Anneli Wester

En Annelis favoritpryl - äggkartongsliggunderlag

Jag får så mycket frågor om prylar så jag tänkte jag får väl börja skriva lite mer om prylar då. Först ut är mitt absoluta favoritliggunderlag – Ridgest Rest Z-lite.  En liten prins som stannar ... Läs mer.. 1

I samarbete med

Arkiv

Kategorier

Etiketter

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!