Tüskt vansinne :-)

Jag väntar på framtiden, då det kommer öl på brustablett...
Tänk er en hel platta bärs i vikt och format som två stycken treo rör, det är ju både fränt och "ultralätt"
 

Lästips

Europas okända pärlor – 10 vandringar bortom turiststråken

Sugen på att packa väskan och vandra utanför Sverige? Då är den här listan för dig!

Stabil sikt för skarpa naturupplevelser – Nikons nya kikare lyfter blicken

STABILIZED S ger stadig bild i varje ögonblick. Skarp optik, låg vikt och lång batteritid gör dig redo att se mer.

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.

Prisade prylar: här är vinnarna av Scandinavian Outdoor Award

Bland de vinnande produkterna finns bland annat en slittålig lättviktsryggsäck och en designklassiker i rostfritt stål.
Men...hur lagar man till den? Man vill väl äta den varm med osten smält?! Eller är det micro som gäller på fjällturen?
 
Angående grädde: Den vispas bäst ihop i en glassburk med en pinne eller liknande i. Har ett kul klipp från två somrar sen som visar att matlagning är kul...

Hamburgaren tycker jag verkar suspekt samma med ölet och vinet. Behöver inget sånt om jag är ute (även om det kan vara gott).

Var dock i Nya Zeeland förra våren och de har kommit en bit längre i frystorkat. De delade bl a upp maten så man kunde få mos med ärtor och lammgryta. Mer skräp men det ser fräschare ut också, dessutom gott. Fast min resekompis rynkade åt näsan, men hon var inte heller van vid eller hade ens sett frystorkjat tidigare.

Ska se om jag hittar en länk till företaget.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips