Tüskt vansinne :-)

Jag väntar på framtiden, då det kommer öl på brustablett...
Tänk er en hel platta bärs i vikt och format som två stycken treo rör, det är ju både fränt och "ultralätt"
 
Men...hur lagar man till den? Man vill väl äta den varm med osten smält?! Eller är det micro som gäller på fjällturen?
 

Aktuellt

Månadens fråga: Hösten är här – vad lockar mest?

Är hösten en tid för svampplockning runt knuten – eller lockar äventyren? Vi tar pulsen på Friluftssverige hösten 2025.

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

”I nivå med luften vid flerfiliga motorvägar”

Ny forskning visar att klätterskornas skosulor släpper ut riskfyllda kemikalier i luften när de nöts. Nu växer trycket på branschen att agera.

På två hjul genom Karelen: Grusvägar, bastur och möten för livet

Två irländska cyklister reser till finska Karelen för att utforska områdets “grå guld” – alla övergivna, slingrande grusvägar.
Angående grädde: Den vispas bäst ihop i en glassburk med en pinne eller liknande i. Har ett kul klipp från två somrar sen som visar att matlagning är kul...

Hamburgaren tycker jag verkar suspekt samma med ölet och vinet. Behöver inget sånt om jag är ute (även om det kan vara gott).

Var dock i Nya Zeeland förra våren och de har kommit en bit längre i frystorkat. De delade bl a upp maten så man kunde få mos med ärtor och lammgryta. Mer skräp men det ser fräschare ut också, dessutom gott. Fast min resekompis rynkade åt näsan, men hon var inte heller van vid eller hade ens sett frystorkjat tidigare.

Ska se om jag hittar en länk till företaget.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips